socials

Páginas: 3 (588 palabras) Publicado: 21 de abril de 2013
Pas 2
Arc Mediterrani
L'Euroregió de l'Arc mediterrani (EURAM) és una iniciativa per la creació d'una cooperació institucionalitzada dels territoris del País Valencià, Catalunya, les IllesBalears i Pitiüses, Andorra i la Catalunya Nord com a clúster econòmic, que també cultural o social si s'escau, en el marc de la Unió Europea.
Comissió europea
La Comissió Europea és una instituciópolíticament independent que representa i defensa els interessos de la Unió Europea (UE) i en regenta el poder executiu. El seu principal objectiu és la legislació entorn a polítiques i programes d'acció,sent així ateix el responsable d'aplicar les decisions del Parlament Europeu (PE) i el Consell de la Unió Europea (CUE).
El Consell (també anomenat Consell de la Unió Europea o Consell de Ministres oConsilium) és la institució de la Unió Europea en la qual es troben representats els governs nacionals dels 27 Estats membres a través dels seus ministres, ia la qual correspon, juntament amb elParlament Europeu, les funcions legislativa i pressupostària. Exerceix també funcions de definició d'algunes polítiques i de coordinació, en els termes fixats pels Tractats.
És, doncs, un òrgan col ·legislador amb certes funcions polítiques suplementàries.
PIB
El producte interior brut o producte intern brut (PIB) és la suma de tots els béns i serveis finals produïts en un espai econòmic durant unperíode de temps determinat, normalment un any, excloent el consum intermedi utilitzat en la producció.El PIB per capita és el PIB dividit per la població de l'espai econòmic. Sovint s'utilitza percomparar el grau de desenvolupament entre països, encara que, més aviat, és una simple comparació de la capacitat productiva per individu.
Exportacions
Una exportació és qualsevol bé o servei enviat aaltra part del món, amb propòsits comercials. L'exportació és el trànsit de béns i serveis nacionals d'un país pretesos per al seu ús o consum en l'estranger. Les exportacions poden ser qualsevol...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • socials
  • SOCIALS
  • SOCIALS
  • SOCIALS
  • Socials
  • socials
  • Socials
  • Socials

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS