sociedad en que vivimos

Páginas: 3 (653 palabras) Publicado: 19 de enero de 2014
Una mostra més de la societat en què vivim i els principis que la regeixen el trobem en l'intent d'independència del Tibet i la repressió xinesa. En la situació actual i en el cas de la Xina aOccident , i sobretot als Estats Units , li és igual que la Xina ocupés militarment un país lliure , que aquest país segueixi intentant recuperar la seva independència , que atempti de manera palmària icruel contra els drets humans mé elementals tant al Tibet com a la resta de la Xina , que s'expulsi qualsevol periodista que pugui ser cronista independent de la situació , ... el que compta per alsnostres dirigents i per les multinacionals és l'enorme negoci que suposa l'acostament del gegant xinès , amb la meitat de la població mundial , a l'economia de mercat , a una societat cibercapitalistaassentada sobre la pantomima d'una democràcia bipartidista i partitocràtica que narcotitza i dissol qualsevol intent de plantejar un altre repartiment de la riquesa més just , o simplement , que lespersones siguin més importants que els beneficis econòmics .


Xina i Rússia signen declaració conjunta
Xina i Rússia van signar avui una declaració de cinc punts sobre les relacions bilaterals i lacooperació mútua .

El president xinès , Hu Jintao , va assistir a la cimera de l'Organització de Cooperació de Xangai ( OCS ) ia la reunió del BRIC ( Brasil , Rússia , l'Índia i la Xina ) aYekaterinburg, centre de Rússia, el 15 i 16 de juny. Hu va arribar a Moscou dimarts per a una visita d'Estat de tres dies .

ASSOCIACIÓ DE COOPERACIÓ ESTRATÈGICA XINA- RÚSSIA

Hu , qui està realitzantuna visita d'Estat a Rússia , va discutir la situació actual i les perspectives de l'associació de cooperació estratègica xinès - russa amb el seu homòleg rus , Dmitri Medvédev . Els dos líders vansostenir un intercanvi profund de punts de vista sobre importants afers internacionals i regionals i van aconseguir un ampli consens .

Les dues parts estan satisfetes amb el desenvolupament de les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • vivir en sociedad
  • vivir en sociedad
  • vivir en sociedad
  • Viva la sociedad
  • Vivir en sociedad
  • La sexualidad vivida desde la sociedad
  • Por Que El Hombre Opta Por Vivir En Sociedad
  • VIVIR EN UNA SOCIEDAD POSTRADICIONAL

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS