sordesa

Páginas: 4 (770 palabras) Publicado: 9 de junio de 2014
Sexe - Femení
Edat - 21
Escolarització actual – Porto 2 anys fen la carrera de logopeda per a ensenyar a nens sords en un futur.
Tipus i grau de sordesa - Tinc una sordesa perilocutiva, hem vaaparèixer quan tenia pocs anys i és de grau lleu, dins el que és, vaig tenir sort.
Diagnòstic – No ho sé perque jo era molt petita, però a base de proves i proves doncs determinent amb exactitud elteu tipus i el teu grau, és algo bastant fácil de determinar si sobretot quan veus que una part del cos de un nedó no progresa de la manera adecuada.
Suports externs - utilitzo un audifon desde famolts anys i d'una manera o altre m'ha ajudat a determinar sons, no puc escoltar amb exactitud el que diu algú però si que segons quins sons, per exemple de la música sense lletra o el soroll d'un treno d'un cotxe l'escolto una miqueta. A base de molt d'aprenentatge en quan a concetració, i intentar desde dins teu escoltar un so he aconseguit determinar alguns sons i és magnific.
Historialacadèmic – Tinc un historial acadèmic com qualsevol altre noi, he cursat una primaria, una Eso, un modul i ara estic a la universitat. És cert que tot ho vaig fer amb ajuda de professors que venien al'escola espressament per a mi, l'economia familiar em va permetre tenir aquest luxe i la intervenció de la meva escola també.
A quina edat se et va diagnosticar? De quina manera et vas assabentar de lesdeficiències auditives? Quina va ser la teva primera reacció en conèixer la noticia? - Amb tans sols tres anyets, de cap manera ja vaig creixer així, desde ven petita em van ensenyar a llegir elsllavis això em va facilitar entendre a la meva familia, després també teniem un llenguatge familiar, que era una barreja del llenguatge del signes i un creat per nosaltres.
Un cop coneguda i assimilada,quin va ser el camí d’intervenció escollit? Quin tipus d’ensenyament i escolarització vas triar en conèixer la notícia (bilingüe, oral, LSC...)? Tinc una barreja bastant heavy en quan a tipus de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pautes detecció sordesa
  • Diari Reflexiu: Les Discapacitats Sensorials (Ceguesa, Sordesa I Motrius)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS