Springfield

Páginas: 25 (6034 palabras) Publicado: 17 de enero de 2014



ÍNDEX
Introducció Pàg
1. Història de Springfield Pàg
1.1. Com hem arribat? Pàg
1.2. Estratègia de marca Pàg
1.3. Filosofia Pàg

2. Springfield com a empresa Pàg
2.1. Producció Pàg
2.2. Distribució i logística

3. Springfield Portaferrissa Pàg
3.1. Concepte Pàg
3.2. Descripció de la botiga Pàg
3.3. Competència Pàg


4. Interior de la botiga Pàg
4.1. Assortiment Pàg4.1.1. Secció home
4.1.2. Secció dona Pàg

4.2. Aparadors interns Pàg
4.3. Magatzem Pàg
4.4. Serveix que ofereix (ascensor) Pàg
4.5. Departament post-venda Pàg
4.6. Finalitzar la compra Pàg

4.6.1. Caixes de pagament Pàg
4.6.2. Formes de pagament Pàg

4.7. Merchandising Pàg
4.7.1. Atmosfera de l’establiment Pàg
4.7.2. Disseny i organització del moviment Pàg
4.8. En cas d’emergènciaPàg

5. Publicitat i promocions PLV Pàg

6. Responsabilitat corporativa Pàg

7. Bibliografia Pàg


INTRODUCCIÓ
Aquest treball està basat en una botiga anomenada Springfield. Primerament començarem explicant una mica la seva procedència, però ens hem volgut centrar i donar rellevància a la botiga situada a Portaferrissa
Springfield és una botiga especialitzada en roba tant per a home comper a dona seguint les últimes tendències i la demanda del mercat. Ofereixen productes de qualitat a un preu accessible per a gairebé tothom.
La atenció del personal que podem percebre, és bastant personalitzada pel fet que treballen a comissió i els interessa vendre quant més millor. En èpoques o dies amb molta afluència de gent, les vendes que generen són compartides ja que sinó seriaimpossible posar-se d’acord.
Disposen d’un programa de fidelització pels seus clients per tal que tornin a comprar a la botiga, com és la targeta fidelitat o l’ascensor per a les persones discapacitades. Per tant, podem dir que Springfield cuida els mínims detalls per a satisfer els clients en tots els sentits.
A més a més l’establiment d’aquesta botiga, disposa d’uns equipaments de seguretat tals comextintors i sortides d’emergència, en el cas que es produís una incidència, per tal que els clients puguin realitzar les seves compres amb seguretat i tranquil·litat.
També parlarem de les tècniques de merchandising que utilitzen per a influenciar en el pensament dels clients i realitzin compres impulsives. Degut a l’època pròxima en la que ens trobem, ofereixen promocions per a que elsconsumidors comencin a realitzar les seves primeres compres de Nadal.
Fins aquí una breu introducció del que serà el nostre treball, analitzant un per un els punts que acabem d’explicar.

1. HISTÒRIA DE SPRINGFIELD

1.1. Com hem arribat?
La marca més jove i urbana de Grup Cortefiel neix el 1988 com a alternativa a les botigues de moda masculina tradicionals. Seguint el lema "bàsics a preu únic",Springfield inaugura el seu primer establiment al carrer Bravo Murillo de Madrid, a escassos metres de la Glorieta de Cuatro Caminos.
Molt aviat, l'excel·lent acollida porta a la marca a ampliar la línia de bàsics amb col·leccions adaptades a les tendències. Des de llavors, la seva evolució i creixement han estat constants, marcant 2006 un punt d'inflexió amb el llançament de la col·lecciófemenina Springfield Woman.
Cada temporada, Springfield estudia, fusiona i adapta les propostes de les passarel·les perquè les seves peces puguin fer-se servir en qualsevol moment del dia. El personal ús del color i l'especial cura del patronatge, el rentat i el procés de disseny imprimeix a totes les seves creacions un caràcter inconfusible de "casual relaxat".
El que va començar com un somni es vaacabar convertint en realitat. Avui en dia, Springfield treballa amb un equip de més de 2.000 persones que tenen cura el disseny, la fabricació i la venda de les peces fins a l'últim detall, el que ens ha portat a ocupar una posició de lideratge en el sector tèxtil.
Avui està present en 60 països, amb 894 punts de venda tant botigues pròpies com franquícies.
A Europa tenim botigues de gestió...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Springfield los simpsons Español construcción
  • Los noreaster´s de springfield
  • Administracion caso springfield
  • estudio caso springfield
  • Caso the springfield nor’easters: maximizing revenues in the
  • Visiones oscuras de Springfield, la ciudad de los Simpson _ Trasdós.pdf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS