subjbcxjkbcz

Páginas: 11 (2707 palabras) Publicado: 18 de mayo de 2014

EQUIP DE PRODUCCIÓ

TASQUES DE L’EQUIP DE PRODUCCIÓ:
Coordina, facilita i supervisa tota la producció.
Junt amb direcció:
Prepara el desglossament de guió.
Dissenya el pla de treball.
Elabora i controla el pressupost.
Contracta l’equip tècnic i artístic.
Contracta els serveis, assegurances i equipaments necessaris.
Supervisa la selecció de localitzacions.
Planifica el transport.Organitza l’allotjament i dietes.
Facilita els canvis de planificació.
Obté tots els permisos.
Signa ordres de treball, citacions actors, comunicats producció.
Redacta informe diari de producció (registre).


Productor executiu
Busca finançament, ja sigui per part de capital privat o institucions públiques (subvencions, etc) Controla el correcte desenvolupament del pla de treball/rodatgeestablert, decidint com han d'afrontar-se els diferents imprevists als quals s'hagi de fer front (mal temps que impedeix rodar/gravar, equip defectuós que retarda la producció).. etc. Sent el que reorganitza el pla de treball, o en defecte d'això, dóna el seu vistiplau a les propostes que se li facin. Desglossa les necessitats pressupostàries, tenint potestat per desviar finançament d'una partida auna altra.
Responsable màxim de la producció concreta de la pel·lícula, dels seus factors financers i administratius.
Controla el procés de producció: compliment dels terminis i els pressupostos.
Pot tallar o allargar un rodatge.
La figura del productor executiu dona lloc a la polèmica (varia segons l’ubicació geogràfica. És definida segons diferents paràmetres i en cada cas té o no unesresponsabilitats o altres

Director de producció
Un director de producció és el responsable de dur a terme el projecte ideat pel productor. És el responsable de l'equip de producció, que sol formar-ho al costat del Cap de Producció i un nom determinat d'assistents. El director de producció és l'encarregat d'elaborar les estratègies d'aquesta àrea, prendre decisions i planificar els processos.Dissenya el pla de producció per fer la pel·lícula el millor i el més barata possible: PRESSUPOST.
Desglossament guió i pla de treball al costat de l’ajudant de direcció
Contractació proveïdors, personal tècnic i artístic.
El director de producció ha de tenir un perfil directiu i financer, a més d'un profund coneixement de totes els disciplinis de producció incloent un clar enteniment delsinteraccions entre totes elles durant el procés de producció. Això inclou la capacitat de contractar personal, materials, serveis, comunicacions, relacions laborals, permisos, reservis, agendes, assegurances i en general una gestió i administració d'aquestes operacions fiable i segura.


Cap de producció
El cap de producció és un altre professional que s'encarrega de vigilar durant el rodatge elcompliment de les previsions del temps i dels diners tal com s'havien establert prèviament.
Responsable de la producció en fase de rodatge.
Posa en pràctica el disseny de producció, el fa real.
Soluciona problemes i no ha de permetre que el rodatge s'aturi.
Ha de cobrir totes les necessitats de tots els departaments i previsions econòmiques de rodatge. Dissenya la logística i infraestructura derodatge i preproducció. Supervisa el treball de tot l'equip durant rodatge.


Ajudant de producció
Ajuden al director i al cap de producció principalment en l'execució de les tasques d'organització, com són el lloguer o compra de material, la sol·licitud de permisos necessaris en les localitzacions, l'organització dels menjars, la cura de l'ordre en el rodatge, el tancament de carrers o larepartició dels anomenats diaris de rodatge. També gestionen els arxius, preparen itineraris, supervisen els horaris de treball, lliuren el material al laboratori, signen els diferents parts, citen als actors per a doblatge, etc... Sempre present a les obertures de localitzacions ja que és el màxim controlador de la localització.



Cap de Localitzacions o Productor de Localitzacions
Aquesta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS