Sujetos expuestos a canvios de alimentación

Páginas: 3 (532 palabras) Publicado: 6 de enero de 2011
OBSERVACIONS RELLEVANTS:

H1
11/09/2010
(Inici proves) (21:48h) Introducció al seu nou hàbitat; explora i observa, és manté en moviment (no mostra hiperactivitat). Se li ha proporcionat noualiment; tant sols el toca i olora, fins i tot tasta (poca quantitat); s’interessa sobretot per el tros d’enciam.
Fa exercici (roda), exactament 2 min. i para. (22:21h)
12/09/2010
(Dia plujós, la T hadisminuït a 18º)
(20:36h) L’aliment proporcionat del dia anterior resta quasi intacte al corresponent recipient, no hi ha el tros d’enciam però. Ha sortit del seu cau en sentir soroll. De momentmostra activitat ja que es manté en moviment però no mostra cap símptoma nerviós. Se li acaba de proporcionar aliment nou, i s’hi dirigeix directament. Es troba triant l’aliment i menjant-ne.
Es mouentorn del menjar. (21:06h)
13/09/2010

(21:35h) Es troba fora del seu cau, en moviment pausat però en general actiu. Respecte l’aliment d’ahir, n’hi ha menys que no pas el dia anterior tot i que nos’aprecia molta diferencia. Mostra preferència per els cacauets amb closca, boles de verdura ( gran aportació proteica), pastanaga i pinso de gat.
Se li ha proporcionat nou aliment, i de moment esva menjant el tros de bròquil ràpidament. Olora i remena la resta d’aliment, tastant-ne de tant en tant. Mostra més activitat que el dia 11 i 12. Esta molt inquiet, mossega molta estona la reixa de lagàbia sense parar. (22:05h)
14/09/2010 (21:00h) No queda bròquil ni pastanaga del dia anterior, són els dos aliments per els quals més es decanta, que no pas els altres. Fins ara que restava al cauperò n’ha sortit tan sols un moment al sentir soroll de l’exterior.
Se li ha proporcionat nou aliment; ha tastat la magdalena amb xocolata però sembla que no li agrada gaire. Novament es decanta pelbròquil i la pastanaga.
No mostra activitat continuada, sovint es queda quiet. (21:30h)
15/09/2010 (20:00h) Es troba despert, quiet fora del cau molt atent al seu voltant. Sempre menja la mateixa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EL CANVI CLIMATIC
  • Canvi climàtic
  • Canvi climatic
  • El canvi climàtic
  • Canvi climàtic
  • Canvi climatic
  • Canvi Social
  • Canvi Diferencial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS