Suoersizeme

Páginas: 3 (680 palabras) Publicado: 19 de diciembre de 2010
SUPER SIZE ME

1. INTRODUCCIÓ

El documental que he analitzat es titula Super size me, una producció del cineasta independent americà Morgan Spurlock dirigida i protagonitzada per ell mateixl’any 2004. La música va estar a càrrec de Steve Horowitz, Michael Parrish i Doug Ray, la fotografia a càrrec de Scott Ambrozy, el muntatge a càrrec de Stela Georgieva y Julie 'Bob' Lombardi. Té unaduració de 96 minuts i es va necessitar un pressupost de 65.000 dòlars aconseguint una recaudació de 20.000.000 de dòlars.
Va guanyar el premi a la direcció en documental i va estar nominat al gran premidel jurat al festival de cinema de Sundance al 2004, també va guanyar el premi MTV news docs prize al festival de cinema Full frame documentary.

2. TESI
Per tal de denunciar els efectes nociusper a la salut humana del menjar ràpid nord americà, particularment dels restaurants McDonald's, Morgan Spurlock es proposa menjar tres vegades al dia, cada dia durant un mes dins d'aquestsestabliments, i portar així a la pantalla els resultats obtinguts d’una forma particularment satírica.
Spurlock mostra a la pantalla els devastadors resultats que va obtenir; vomitar al cap de pocs dies decomençar amb la seva nova dieta, demostrar la intoxicació hepàtica que va patir, tenir el nivell de colesterol santíssim (va augmentar de 165 a 230), incrementar el seu pes 12 quilos en aquests 30 dies,així com de problemes d'hipertensió, debilitat sexual, depressió, i problemes respiratoris, entre d'altres malalties.

3. ANÀLISI
a) L’argument més potent que utilitza Morgan Spurlock és laintenció de criticar el menjar ràpid que avui en dia està tant de moda, sembla que tothom està a favor d’aquest tipus d’alimentació i que no té inconvenients, només avantatges; que no s’ha de cuinar, queestà molt bo, que és barat, que hi ha molts establiments on en venen, etc però en realitat és molt perjudicial per a la salut i no convé en absolut que la societat s’hi acostumi. És un argument...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS