Taller de dansa

Páginas: 4 (878 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2012
INTRODUCCIÓ:

Som unes educadores infantils que realitzarem unes activitats sobre la dansa i el llenguatge del cos a l’educació infantil per a nens de P3. Aquestes activitats duraran una sessió demitja hora aproximadament.

INICI:

La sessió començarà amb la nostra presentació davant dels nens i donant el bon dia amb una cançó : ( Infantil bon dia )
A continuació se’ls farà als nens unapetita explicació del que és un astronauta i que fa. ( Imatges i titella )

ESCALFAMENT:

Per començar a escalfar farem una activitat de “Mou el cos” amb una cançó de fons (Descubriendo micuerpo). Aquesta activitat consisteix en ballar al ritme de la música i moure les diferents parts del cos i moviments que es nombren en la cançó.

Temps aproximat: 5 minuts

ACTIVITATS CENTRALS:* Segueix el ritme amb el cos:

L’educadora per treballar millor l’activitat, els hi dirà als nens que es separin per tota l’aula. Tot seguit, es ficarà música i primer s’aniran movent per tota laclasse com ells vulguin, però després cada un d’ells haurà de fer un ritme amb el cos i els altres companys l’hauran de seguir, i així successivament fins que tot els nens facin un ritme diferentsempre i quan molts dels moviments estiguin relacionats amb el tema dels astronautes.

Temps aproximat: 5 minuts

* 5,4,3,2,1 és un rock :

Ens posarem tots en rotllana i les educadores,explicarem que haurem de moure tot el cos seguint les indicacions que digui la música més nosaltres que les anirem repetint per ajudar als nens. Sonarà la cançó i tots començarem a ballar. Un cop la cançó esdoni per acabada podrem tornar-la a repetir.

Temps aproximat: 5 minuts

RELAXACIÓ:

Els nens es repartiran per tota l’aula i seguint el fil conductor, seuran cadascú sobre una estora persimular que estan a la lluna. Hauran de seguir les indicacions de les educadores i els seus moviments que seran balancejar-se cap endavant, endarrere, de costat a costat i finalment s’estiraran a les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dansas
  • dans
  • La Dansa
  • dansa
  • La Dansa
  • dans
  • Dans
  • Iniciacion a la dansa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS