tecnologia

Páginas: 3 (566 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2013
Quan ho hagis fet clica el botó Desa els canvis i després clica el botó Trametre tasca per tal que el teu professor pugui avaluar amb aquesta rúbrica. Estigues atent a l'avaluació que en farà elprofessorat (dintre d'uns dies) per si l'has de tornar a enviar per obtenir la màxima qualificació.
En primer lloc, observa atentament aquest mapa de Catalunya, on es representa la superfície total enhectàrees d'explotacions agrícoles. Fes després dues llistes: escriu una llista amb el nom de les comarques que tenen menys de 25.000 ha de superfície agrícola i una altra amb el nom de les comarquesque tenen més de 100.000 ha. Pots ajudar-te de la següent activitat d'aprenentatge per aprendre a situar les comarques catalanes.

Creus que les comarques amb més explotacions agrícoles estan situadesmés cap a l'interior de Catalunya o més cap a la costa catalana? Raona la teva resposta i digues quines poden ser les causes.

Consulta la part teòrica o de lectura d'aquesta presentació sobre lescaracterístiques de les comarques catalanes, presentació que també trobaràs en l'apartat "X saber-ne +" del nostre curs, la qual ens fa una exhaustiva comparativa entre les comarques d'interior,lescostaneres o litorals i les de muntanya. Assenya-la després amb una creu les següents característiques físiques, humnanes i econòmiques, segons pertanyin als diferents tipus de comarques

En primerlloc, observa atentament aquest mapa de Catalunya, on es representa la superfície total en hectàrees d'explotacions agrícoles. Fes després dues llistes: escriu una llista amb el nom de les comarques quetenen menys de 25.000 ha de superfície agrícola i una altra amb el nom de les comarques que tenen més de 100.000 ha. Pots ajudar-te de la següent activitat d'aprenentatge per aprendre a situar lescomarques catalanes.

Creus que les comarques amb més explotacions agrícoles estan situades més cap a l'interior de Catalunya o més cap a la costa catalana? Raona la teva resposta i digues quines...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecnologia
  • Tecnología
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS