Telaraña bernstein

Páginas: 4 (775 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2010
TERANYINA DE BERNSTEIN

DESCRIPCIÓ
És un mètode per tal d’averiguar la identitat corporativa de l’empresa i a aprtir d’aquí marcar uns objectius futur per tal de millorar.
Suggereix que totsels membres que gestionen l'empresa, juntament amb altres que podrien estar involucrats, ja siguin directius o per una altra banda els empleats, han de mantenir una sessió de treball mitjançant unprograma dirigit a simplificar el procés de presa de decisions.

ETAPES
1. Consisteix que tots els participants facin una llista d'atributs que han jugat un paper decisiu en el desenvolupament del'empresa i poden ser importants per el futur, i fins i tot els que no són favorables.
2. Es demana que els discuteixin en equip i que en seleccionin 8 d'aquests factors rellevants.
3. Han d'indicar enuna escala de 9 punts com avaluen a l'empresa en cadascun dels valors.
4. Avaluació general dels resultats.

La funció més important del mètode és la de treure a la llum els termes en els qualspensen els publics interns, i el d'arribar a una conclusió clara sobre la identitat corporativa desitjada per ells.
Al interpretar els resultats, és important tenir en compte que certs atributs podenobtenir respostes sesgades. Per exemple demanant opinió als treballadors sobre la política de remuneració sempre es tendeixen a provocar respostes que exigeixen un augment salarial.

Aquest estudiserveix per poder fer un diagnòstic de l'empresa i proveir als gestors i directius una espècie de radiografia de l'empresa.
Un cop realitzat l’estudi, les adequacions i implementant les accionsnecessàries, serà possible en un temps, avaluar l’èxit de les modificacions.

AVANTATGES
És una tècnica fàcil d’aplicar. Permet treure a la llum, atributs importants
per a l'empresa i arribar a unaconclusió clara sobre la identitat corporativa desitjada.
És un bon punt de partida per identificar on i com és percebuda l'empresa de manera real i fins on vol arribar per aconseguir una imatge i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Telaraña
  • BERNSTEIN
  • bernstein
  • telaraña
  • bernstein
  • Telaraña
  • Telarañas
  • La telaraña

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS