telescopio espacial

Páginas: 5 (1032 palabras) Publicado: 19 de enero de 2014
Índex
1. Preguntes……………………………………………… Pàg 3
1.1. Pregunta 1……………………………………….… Pàg 3
1.2. Pregunta 2……………………………………….… Pàg
1.3. Pregunta 3…………………………………………. Pàg
1.4. Pregunta 4…………………………………….…… Pàg
1.5. Pregunta 5……………………………..…………... Pàg
1.6. Pregunta 6…………………………………………. Pàg
1.7. Pregunta 7…………………………………………. Pàg
2. Bibliografia…………………………………………….. Pàg

1. Preguntes

1.Disseny de portada pel llibre


2. Si per a Half i Dragoniloff “la ética es la cima y coronación de todas las ciencias”, llavors quin autor de la filosofía moderna li correspon la següent frase: “¿presuponiendo el conocimiento de las demás ciencias, es (la moral) el último grado de la sabiduría?” Justifica i desenvolupa la teoria moral de l’autor en qüestió.
L’autor a qui correspon aquesta fraseés Descartes. La teoria moral de Descartes no ofereix estrictament una teoria sobre el bé i la justícia, sinó una sèrie de regles de prudència per a reflexionar sense ser molestat pels esdeveniments polítics canviants. La moral de Descartes consisteix més en un principi epistemològic de prudència, adaptat a la imperfecta condició humana, que en un principi de conducta racional i apte per a dilucidarqüestions practiques. Aparentment, el que Descartes pretenia amb la moral provisional era aconseguir una mica de pau interior, imprescindible per a poder reflexionar. Però, estrictament, no és una moral en el sentit que la seva proposta no serveix més que per a enfrontar-se a la tasca filosòfica, però no resulta útil per a la vida sobre la justicia, ni tan sols sobre l’ideal de bona vida.

3. Al’obra trobeu l’argument de que la filosofia i l’anarquisme no són el mateix. Com diu un personatge “los anarquistas tienen buenas intenciones pero la filo-sofia las aplica”. Creus que l’anarquisme només és viable com a teoria.
Si que crec que l’anarquisme és una teoria que no es pot dur a la pràctica ja que un món sense autoritats que moderin el comportament no seria viable.
Per explicar-homillor posaré un exemple: Posem que estem en un règim anarquista, on no hi ha autoritats com la policia ni polítics ja que l’anarquisme està en contra del govern. Per mol que es digui que una societat anarquista és sòlida jo no ho veig igual, la gent robaria però no se’ls detindria perquè no hi ha policia, i que passaria, doncs que els botiguers utilitzarien totes les formes possibles dedefensar-se, i en un món en el que l’alta tecnologia s’utilitza per millorar armes mortals doncs a les botigues hi hauria una arma, com que aquests tindrien armes, per no ser menys i per no estar en desigualtat, tothom es compraria una arma, i com que no tothom és psicològicament estable doncs algun boig començaria a disparar i la societat es destruiria a si mateixa.

4. Hi ha un moment a l’obra que unpersonatge reconeix el “fracaso de los proyectos de mejoría”. Què significaria dir que l’ésser humà és un “animal d’utopies”? La utopia necessita elevar-se al pla de la política? Quines conseqüències tindria? Desenvolupa les teories del model de societat de P.J. Proudhon.
Dir que l’ésser humà és un animal d’utopies significaria dir que l’humà es mogués un animal d’utopies significaria dir quel’humà es mou per pensaments irreals de societats perfectes en un món imaginari on tot fos perfecte.
Per dir els problemes d’una societat perfecta primer hauríem de definir la societat perfecta. La societat perfecta seria, com el primer socialisme deia, consistia en comunitats ideals organitzades segons els principis democràtics i les relacions de la qual es basen en la equitat. Els problemes serien queno tothom estaria disposat a viure en aquestes condició, sempre hi ha diversitat d’opinions i la gent que estaria en desacord doncs faria manifestacions i seria reprimida, i doncs, aquest seria el problema de la societat utòpica, que és un concepte del principi del socialisme en el que es segueixen les normes socialistes.

5. Explica les idees principals d’un dels llibres que fa menció al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Telescopio espacial
  • Telescopio Espacial Huble
  • Telescopio espacial hubble
  • EL TELESCOPIO ESPACIAL HUBBLE
  • El Telescopio Espacial Hubble
  • Telescopio Espacial Hubble
  • telescopios espaciales
  • telescopio espacial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS