Terra Nova

Páginas: 2 (362 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2013
1. En el capítol pilot de la sèrie Terra Nova que acabes de visionar, es menciona que els científics de la Terra de l’any 2149, han fet un forat en l’espai-temps per poder enviar part de la població.Explica amb les teves paraules, que és un forat en l’espai-temps.
Capa d'invisiblitat capaç d'amagar una escena durant menys d'un segon.

2. En un moment del capítol Gènesis, MaddyShannon li explica al seu germà, el significat de la sonda enviada des de l’any 2149. A què es refereix quan diu que no van trobar la sonda? I què vol dir que es troben en una línia temporalalternativa?
Es va perdre per l’espai

3. Els nous habitants de Terra Nova, es troben a la Terra però fa 85 milions d’anys. Què és una era geològica i en quina era es troben aquests noushabitants? Una era geológica es una unitat de temps que s'utilitza en la geologia,histórica,aquets habitants vivien en la era mesozoica

4. En la sèrie veiem alguns dinosaures, podries dir el nom de 5dinosaures de fa 85 milions d’anys

Velociraptor, Alosauri i Tiranosauri.( Carnivors)
Argentinosaurus Huinculensis,Thecodontosaurus Antiquus (Hervìvors)

5. Per què durant el capítol veiem moltsanimals diferents, però no es veu en cap moment un ocell?Per qué no existien amb la mateixa forma que existeixen ara, i els dinosaures carnivors es menjaven les aus semblants a les aus semblants6. Al principi de creuar el portal el protagonista Jim Shannon s’ofega. A què és degut que no pugui respirar? Quina era la composició atmosfèrica de la Terra en aquella època?
Abundancia de Co2.7. Com deus recordar de cursos anteriors, els continents no sempre s’han trobat en la mateixa situació que l’actual. Com es deia el continent o continents que existien fa 85 milions d’anys.Explica en poques línies la teoria de l’evolució dels continents.

Pangea (Pangaea) era el supercontinent format per la unió de tots els continents actuals que es creu que va existir durant les eres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Expedici N Terra Nova
  • los terros
  • terros
  • terra
  • terre
  • Terre
  • la terra
  • terra

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS