The Rise Of Evil

Páginas: 10 (2341 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2013
THE RISE OF EVIL

1-Principalment els partits nacionalistes radicals acusaven al govern de traició per acceptar el tractat de verdalles i l'armistici, tot aixó va generar un rebuig a la república d'aquell moment, la de Weimar que es va definir en un intent de cop d'estat protagonitzat per el principal partit del qual formava part Hitler, els quals volien eliminar el comunisme que deien ser elsculpables de tot, aquest intent va ser suprimit i abortat ràpidament i seguidament Hitler va ser empresonat 6 mesos on va escriure el mein-kraft que reflectia el seu programa polític, ideologies i pensament així com una política expansionista, al surtir d'allà el poder i l'importància de Hitler dins del partit era més gran, va reformar el partit i el programa donant-li un tic violent, agressiu iracista.
la població es veia totalment ofuscada, impotenti preucupada perqué veien un futur negre per Alemanya tenien por que es produïs una situació semblant a la de russia amb la revolució de la bolxevització. més endevant es va esdevenir un periode fosc i de terror que tenia a la societat atemorida per les actuacions feixistes i nazis que duia a terme el partit de hitler, NSDAP.


2-hitler en els seus discursos només fa que parlar i parlar i no era pas al:ludit o cregut per els raonaments, sinó per la seva credibilitat alhora de dir-ho, els seus actes bruscos, crits o paraule sclau dites més fort feien que la gent penses que aquest home tenia carisme i actitud, el que necessitaven per seguir endevant pero el que el poble no sabia era el futur que els esperava.
Tots elsdiscursos i accions de Hitler eren premeditades i actuades amb el més rigor possible i totalment analitzades, en els discrusos sembla un home seriós i lluitador amb ganes de dominar un país i tirar-lo endevant, pero alhora resultava un home sensible i timid, cosa que també agradava a la gent.
en resum hitler era un mer manipulador que convencia a la gent apartir de paraules i actes premeditats, així esva guanyar alpoble fen creure un nacionalisme que havia desaparegut i que ell tornaría amb l'eliminació del comunisme.


3- La burgesía davant de la por d'una revolució tant obrera com la bolxevització decideixen recòrrer al partit de Adolf Hitler per sortir endevant, enderrocar als comunistes i tenir l'esperança de sortir de la crisi i vèncer el dèficit.
així que l'animen a sortir d'aquellbar petit i a dedicar unes paraules a Alemanya, a judar-los i a sortir d'aquella situació tant perjudicadora.
I així ho va fer i e sva guanyar a la majoria del poble alemany per la seva força i paraules de jurar fidelitat al nacionalisme i eliminar definitivament al comunisme.


4- el poble vol sentir una sencació de llibertat i milloria en els sectors econòmics i polítics del moment en mitjd'una forta crisi que va enfonsar en la misèria ala majoria de la població, manipulats per Adols creuen també que els comunistes s'havien d'eliminar per evitar una oposició, revoltes com a Rússiai així aconseguir una alemania neta de gent inferior com els jueus entre d'altres.
per tant sentien una esperaça i confiança respecte Hitler, els seus objectius i ideals.


5- la premsa i lesdemocràcies intentaven mostrar la cara fosca de tot el que comportava que ascendís al poder un poder polític com és el nacionalista. Aquestes juntament amb la publiucitat creaven un munt d'opositors que no interessaven a Hitler per res, per aixó en va prohibir el seu ús durant la seva legislatura per així evitar cops d'oposició encontra dels seus objectius o bé ideals.
feien un paper clau per defensar lallibertat del poble que cada cop quedava més suprimida irestringida.


6- Un dels temes que s'han de comentar és la manipulació la majoria d'aquests personatges acaben participant en el partit nazi gràcies als discursos manipuladors i les paraules de Hitler.
La supressio dels jueus i del bolxevisme russ es un putn clau que tots o la gran majoria defensa.
La popularitat i la propaganda é...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hitler: The Rise Of Evil (El Surgimieto Del Mal) – Ensayo.
  • Apocalipsis The Rise Of Hitler
  • The Depression And The Rise Of The Nazis
  • The Fall And Rise Of Strategic Planning
  • Hitler's Background: The Rise Of A Dictator
  • The fall and rise of strategic planning
  • The fall and rise of strategic planning
  • The rise of apple

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS