Tierra y libertad

Páginas: 2 (329 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2014

Qüestionari

1.- Resum en cinc línies l’argument de la pel·lícula.
-Aquesta pel·lícula representa el diari d’un Comunista britànic que no te treball i decideix a anar-se’n a laguerra civil a lluitar contra els Franquistes. Durant la pel·lícula el Comunista David, s’ajunta amb la P.O.U.M per lluitar al front, fins que es fa mal al braç i se’n va a Barcelona acurar-se, allí canvia d’idees i s’ajunta amb la B.I fins que es dona conta que està lluitant contra gent equivocada i, decideix tornar amb els seus antics companys.
2.- Quins bàndolspolítics, dels que hem estudiat a classe apareixen al film? Enumera les diferents ideologies i organitzacions.
-Apareixen els feixistes, els republicans, els anarquistes i elscomunistes. Desprès apareixen petites milícies, com la P.O.U.M que lluita a Aragó contra els Feixistes. També apareixen les Brigades Internacionals, situada a Barcelona, la CNT, FAIR i OTF.Aquests últims només es veuen al principi de la pel·lícula, escrit en uns cotxes.

3.- Quines són les accions revolucionàries que apareixen en aquesta història?
Hi ha una escenaon estan en un poble i comencen a lluitar el bàndol republicà contra el feixista. Quan han acabat i han derrotat als feixistes, el bàndol republicà junt amb el poble, comencen a cremarimmobiliari de l’església.
4.- De quins països són els voluntaris estrangers que defensen la República? Que els empeny a lluitar en un país que no és el seu?
Normalment sónirlandesos, francesos i anglesos els que hi van col·laborar en el bàndol republicà.
5.- Creus que tots aquests fets van contribuir a la derrota dels republicans? Per què?
Si, sobretot lalluita que hi havia a Barcelona, que eren dos milícies comunistes i els dos volien acabar amb el feixisme però en contes de lluitar junts van fer una guerra entre ells.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tierra y Libertad
  • Tierra Y Libertad
  • TIERRA Y LIBERTAD
  • Tierra y libertad
  • Tierra y libertad
  • tierra y libertad
  • Tierra y libertad
  • Tierra y Libertad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS