Tinc ganes de tu

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (265 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 9 de febrero de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Tinc Ganes De Tu

Fitxa tècnica
Federico Moccia
Tinc ganes de tu
Mercè Ubach i Eugènia Bertran
Columna Edicions
Col·lecció Clàssica
2a edició572 pàgines

Resum de l’argument
L’Stephano, després de dos anys als Estats Units, torna a Itàlia. Amb el record de la Babi,la seva última relació,encara present, intenta evitar-la. Ell ha de refer la seva vida a Itàlia després de dos anys,llavors coneix una noia, la Gin, de qui s’enamora. Coincideixen ala feina, passen el dia junts, se’n van de vacances, sembla la dona perfecte, però... . L’Stephano es retroba amb la Babi, amb qui torna a fer l’amor.Ell li explica a la Gin el que ha passat, ella es queda molt decebuda i intenta oblidar-se d’ell, però tot i així, és l’home de la seva vida. Al final ungest de l’Stephano pot fer-la canvia d’opinió.

Valoració personal
Abans de començar el llibre, creia que no m’agradaria, ja que és una novel·laromàntica; un gènere que no m’atrau especialment.
Però tal i com l’autor explica les accions dels personatges: fent-les senzilles, utilitzant frases curtes;d’una, dos o tres paraules; i traient importància a accions complicades. Ha fet que m’enganxés al llibre des de la primera pàgina i poc a poc m’he anat posantdintre dels personatges.
Realment m’ha sorprès, l’he trobat interessant i entretingut, fins hi tot el recomanaria a tot aquell que busqués algun llibrealternatiu a la novel·la negra, la meva preferida. Potser a partir d’ara donaré més oportunitats als llibres fora d’aquest gènere, no se sap mai.