Tirant Lo Blanch: Resum

Páginas: 4 (903 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2012
"Tirant lo Blanc. Episodis amorosos". Adreçat a 1r Batxillerat diürn.

En aquesta fitxa, on hi diu "publica on comentari", cada alumne/a que ha treballat els capítols afegirà un resum de cadascun,és obligatori, amb un mínim de vuit línies i un màxim de quinze línies. D'aquesta manera, tothom podrà fer un seguiment, del llibre i podrà revisar els capítols.

Aquesta fitxa no exclourà lalectura del llibre, sinó que la complementarà. També aportaré un fòrum voluntari per als qui hi vulguin participar de manera voluntària comentant algun aspecte dels personatges.





(Imatge extretade: blocs.xtec.cat)



!!EXERCICIS:

-Resumeix el capítol del "Tirant lo Blanc" que t'hagi tocat exposar a classe. No t'oblidis d'afegir el teu nom i cognoms, curs i grup.

-Fòrum: aportaun comentari que tingui a veure amb el capítol o algun personatge. Com es comporta? Per què? Els participants han d'afegir coses noves. Separa amb intros alguns paràgrafs per facilitar la lectura.Publicat per Josep Maria Corretger a 2:13
8 comentaris:
Claudia Rodríguez Del Río ha dit...
Josep Maria, avui no he anat a classe perquè he estat malalta. La presentació la faré dilluns que ve peròpenjo ja els resums!!

Cap.CXVII(117)

El rei de Constantinoble envia una petició a la cort on es troba Tirant, ja que, necessita la seva ajuda davant de l’amenaça turca, l’emperador pensa enell perquè sap que es un bon lluitador. Tirant accepta la petició el emperador sense dubtar-hi. Al arribar a Constantinoble es anomenat capità de l’exèrcit grec. Al castell, totes les dones estaven dedol tancades a una cambra sense llum, es sentien tristes i ploraven a causa de la mort del proper emperador de l’imperi(l’hereu). Tirant coneix a Constantinoble i s’enamora.

Cap.CXVIII(118)Tirant està enamorat de Carmesina, filla de l’actual emperador. Ell està deprimit i té una actitud trista a causa del seu amor per la Princesa. Diafebus al veure una actitud estranya en ell es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen Tirant lo Blanch
  • Tirant lo blanch
  • tirant lo blanch
  • Comentari de tirant lo blanch
  • rsumen tirant lo blanch
  • el paper de la dona a tirant lo blanch
  • Tirant lo blanch
  • Tirant lo blanch

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS