Tirant I Carmesina

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2012
TIRANT I CARMESINA



Tirant i Carmesina eren dos joves enamorats que sempre van tenir molts entrebancs per a poder estar junts, tot i que al final no va acabar bé la seva història d’amor. Ellera un noi al que li agradava molt viatjar i estar sempre de broma amb els seus amics, en canvi ella era una noia bastant reservada que tan sols es dedicava als seus estudis, ja que l’educació de casaseva sempre havia estat així. El fet de que cada un de la parella fos tant diferent feia que es complementessin, tenien les típiques discussions de parella adolescent, però el temps que van estar juntsvan ser molt feliços. Un dia, abans de començar la seva relació, estaven a la catedral de Girona quan de cop Tirant es va posar seriós i va anar a demanar-li una cosa a Carmesina.



Ella totanerviosa no sabia com posar-se al veure que el seu amic Tirant, enamorat d’ella, s’agenollà davant seu. El noi, avergonyit, no sabia ni per on començar. El que volia era declarar el seu amor aCarmesina, però no se li acudien paraules per descriure el seu amor. Va començar a dubtar i deia ximpleries com: “És que jo... vaja, no sé per on començar... et volia comentar...”, finalment es va decidir iamb molta indecisió va dir-li tot el que sentia: “Carmesina, porto un temps en que tot el dia el meu cap no para de pensar amb tu, i no sé com dir-ho però he arribat a la conclusió que el que jo sentoper tu és més que una amistat, crec que estic enamorat de tu”. Quan va acabar de dir totes aquestes paraules, es va posar vermell com un tomàquet i les mans li van començar a tremolar. Ella, va quedarsorpresa ja que no esperava una declaració, però va seguir el moment romàntic dient també el que sentia per Tirant.









Van passar un parell d’hores parlant sobre el perquè d’aquestsentiments que compartien i finalment ell es va decidir per demanar-li per sortir. Ella sense dubtar-ho un segon va dir que sí, va besar al seu enamorat i aquella tarda la van recordar durant tota...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum i introduccio tirant lo blanc
  • ramon llull i tirant lo blanc
  • rant arriba a Constantinoble i s’enamora de Carmesina
  • Activitats Sobre Ramon Llull I Tirant Lo Blanc
  • tirant
  • tirant
  • Tirant
  • tirant

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS