TR experimentos medicos nazis

Páginas: 15 (3669 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2014
Hipòtesi

Per aquest treball utilitzarem la següent hipòtesi:


Qui eren els nazis, quins tipus d’experiments amb éssers vius van fer i perquè ?

El nazisme és possible que fos una forma de pensar basada en el feixisme , la violència per sotmetre a tota la resta de població i forces militars per donar suport una dictadura. Els Nazis (Partit  nacional socialista obrer alemany) estavaliderat  per Adolf Hitler un general de l’exèrcit alemany que va donar un cop d’estat per formar una dictadura que es va donar durant els anys 20. Encara que no s’acaba de conèixer fins als anys 30 que va ser quan es va donar la resolució del tractat de Versalles.
En aquest tractat només culpen a Alemanya de provocar la primera guerra mundial i més tard per venjança promouen una segona guerramundial. També són coneguts per la persecució de milions de jueus que van acabar morint en camps de concentració o directament sense fer-los treballar. Encara que sabem totes aquestes coses no sabem perquè experimentaven amb ells i per tant ho intentarem esbrinar.
Aquest any en el treball intentarem buscar una conclusió de perquè els nazis utilitzaven als jueus o altres persones per fer experiments oinclús perquè les mataven només per raons de raça o ètnia. A més aquest any en historia estudiarem als nazis i la seva ideologia i ens ha cridat molt l’atenció la seva forma de veure la vida, com eren i com pensaven. També hem escoltat que feien experiments amb els jueus reclusos en els camps de concentració.
Creiem que era per fer una raça nova i millor que les altres anomenada raça àrida.També l’any passat vam veure una pel·lícula molt relacionada amb aquest tema, es deia ``Los niños de Brasil´´. Surt que fan experiments genètics amb nens, el científic el que intentava era posar-li el ulls de color blau.
També hi ha altres pel·lícules com 8 dies que tracta dels últims dies de vida de Hitler i tots els seus ministres ajudants dins d’un búnquer. Que en el moment que s’adona que laguerra contra els aliats i els rusos en la operació Barba-roja esta perduda es suïciden i es veu quan arriben per detenir-los, a Hitler, la seva família i altres dirigents morts a causa d’una pastilla.



Finalment hi ha rumors de que es volia fer una replica genètica de Hitler perquè el III Reich sigues invencible y mai s’acabés, també es diu que ells van crear una raça de gossos perquèanessin a sota dels tancs enemics y explotessin la seva carrega explosiva.






















La història de la medicina té vessants que han destacat per la seva importància una d'elles pràcticament ha estat oblidada per la seva crueltat en contra de la dignitat de l'ésser humà, encara que en alguns llocs se segueix practicant, principalment en aquells on existeixenpresoners de guerra, anem fer un recorregut pels fets més destacats de la medicina que no es poden oblidar. Destaquen els experiments realitzats pels metges i científics Nazis.

“ARA DONAREM UN RECORREGUT PER L’HISTÒRIA D’AQUESTS EXPERIMENTS I FETS”

El nazisme era una ideologia basada en el feixisme , la violència pel mètode polític i forces militars per suportar una dictadura dirigida per l’Estat.Els NAZIS (Partit  nacional socialista obrer alemany), estaven ocults fins als anys 30 que va ser quan es va donar la resolució del tractat de Versalles on  només culpaven a Alemanya de provocar la primera guerra mundial i més tard per venjança promouen una segona guerra mundial. També són coneguts pel seu líder Adolf Hitler un general de l’exèrcit  alemany que va donar un cop d’estat per formaruna dictadura que es va donar durant els anys 30 fins aproximadament   els anys 40 on va acabar la segona guerra  mundial i Hitler es va suïcidar en el bunker amb els dirigents importants alemanys .
Van matar milions de jueus als camps de concentració. També mataven a tot tipus de discapacitats tan físicament com mentalment ja que deien que només feien que la endarrerir-los en la seva missió  i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • experimentos medicos nazis
  • Experimentos Nazis
  • Experimentos Nazis con humanos
  • experimentos nazis
  • Experimentos Nazis
  • Experimentos Nazis
  • Experimentos Pseudocientíficos hechos por los nazis en los campos de exterminio
  • EXPERIMENTOS MEDICOS II GUERRA MUNDIAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS