trabajo creación de una empresa de joyeria on-line

Páginas: 53 (13144 palabras) Publicado: 18 de octubre de 2014
SUMARI








1. INTRODUCCIÓ

El nostre treball s’anomena “Creació d’una joieria on-line”, en ell parlarem sobre el procés que s’ha de seguir per crear una empresa a Internet. Al llarg del treball anirem exemplificant els passos amb una empresa de joies que nosaltres “crearem”. Hem decidit que la nostra pàgina sigui de venda de joies, ja que a les dues des de petites ensha agradat el disseny. Creiem que és un art que esta infravalorat, i que actualment no ens donem compte que és una artesania que requereix molta dedicació i que es poden crear autèntiques obres d’art.
Ens va ser difícil escollir un tema per fer el treball de recerca. Prèviament havíem escollit un que ens va ser denegat, així que al llegir la llista de suggerències que ens va facilitar unprofessor, vam pensar que aquest seria interessant. Ens va motivar molt la idea de poder “crear” nosaltres la nostra pròpia empresa i al final de tot poder conèixer com es creen les empreses de veritat. Creiem que aquest treball ens serà molt útil per si en un futur volem obrir el nostre propi negoci.
El projecte constarà de la definició dels conceptes principals (negoci, empresa…etc.), el procedimentcomplet per establir un negoci amb l’exemplificació de la nostra empresa, entrevistes a empresaris i una enquesta a la población sobre el tema.
L’objectiu principal d’aquest projecte és demostrar que amb la motivació i la preparació suficients es pot crear una empresa i tirar-la endevant. A la conclusió, després de fer tot el projecte, aclarirem si aquesta afirmació és certa o no.
Els altresobjectius són:
Conèixer el procediment de creació d’una empresa.
Entendre el funcionament intern d’una empresa.
Saber crear una empresa de venda on-line.
Compendre les estratègies per augmentar les ventes.
Demostrar que encara que es disposi de poc finançament es possible fer funcionar un negoci.


El procediment que seguirem per fer el projecte serà el següent: establirem cada pas delprocediment mitjançant la sintetització d’uns quants llibres especialitzats en aquest tema, exemplificarem amb un cas inventat basant-nos en els passos que acotem, ampliarem la informació amb webs determinades i ho acabarem de definir amb les experiències d’empresaris i professionals del sector.



























2. DEFINICIÓ DE CONCEPTES BÀSICS I INTRODUCCIÓ DELCONTINGUT
2.1 Què és una empresa? Diferència entre negoci i empresa.

Negoci prové de la paraula negotium, nec significa negació i otium, oci, o sigui significa que negoci és el que no és oci. Els romans tenien activitats d’oci i activitats que els hi feien guanyar diners, i per tant aquestes últimes s’anomenaven negotium. El negoci és una operació o activitat amb fins lucratius, per exemple,comprar un cotxe per després vendre’l més car, és un negoci. Un altre exemple de negoci és donar classes particulars a canvi de diners. Però quan un negoci es desenvolupa de manera formal i repetidament, i amb unes certes activitats comercials contínues, es converteix amb empresa. Es a dir, si comprem una certa quantitat de cotxes cada mes i contratem a personal perquè ens ajudi, el nostre negocis’haurà convertit en empresa. Una empresa és un sistema econòmic-social amb elements humans, tècnics i materials, que consisteix en obtenir beneficis a canvi d’uns productes o serveis a els seus clients. D’aquesta manera satisfeixen la necessitat del consumidor i obtenen una ganància. Tota empresa ha de satisfer una demanda, es a dir, si el producte no es necessita o be als consumidors no els hi agradas’estaria fent un mal negoci que no seria rentable. Una empresa consta de les següents parts:

Infrastructura: Que consta dels recursos materials per realitzar les funcions.
Tecnologia: Per millorar els processos, fer-los millor i més ràpid.
Administració: Departament o persones que decideixen la utilització dels diners.
Aspectes legals: Per legalitzar l’empresa.
Capital: Els diners amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajos On Line
  • Trabajo de creacion de empresas
  • Trabajo Creacion Empresa Jeans
  • Proyecto empresa on-line
  • Trabajos on-line
  • Estados Unidos On Line
  • Crm on line
  • Radio Humanet On Line /

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS