Trabajo júlia

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (349 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 7 de noviembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
[pic]

1- Resum

Júlia, era una jove molt bonica i coqueta que treballava a la fàbrica tèxtil. Vivia amb la seua mare, i el seua pare havia mort a la carcel.

L’amo, Josep li vaoferir treball a sa casa per a cuidar a la seua dona Cecília, aquesta va morir, doncs ja no feia falta els servicis de Júlia.

Josep tenia un gran sentiment per Júlia, per això lo paproposar matrimoni, Júlia va acceptar però abans es tenia que castrar.

El matrimoni comptava amb l’oposició dels fills de Josep, i la seua mare.Com Júlia sabia que Josep estava moltenamorat de ella es va aprofitar per aconseguir autoritat en sa casa.

Josep va morir debut a la edat tan avançada que tenia.

Un dia mentre Júlia arreglava uns paper va encontrar unsdocuments a on implicaven a Dolors (la mare de Josep) amb la mort del pare de ella, per venjar-se li va tirar per la cara un líquid bullint el qual li va desfigurar la cara.

2- Eldiari de Noa

Un avi d’una residència, totes les nits lo llegia a la seua companya la historia de la seua vida que tractava de dues joves.

Allie, una jove de família acomodada durantl’estiu de 1940 va conèixer a Noa, un jove que treballava a la fàbrica de fusta. Van començar una relació, però l’oposició de la família de Allie per les seues diferències socials van ferque es separen.

Noa, dessolat li va escriure una carta tots el dies durant mes d’un any però la mare d’Allie mai li ho va entregar a Allie.

Al temps Allie va conèixer a Lon i es vanprometre.

Un dia Allie va visitar a Noa i es va adonar que continuava enamorat de Noa. Es van casar i van tenir fills.

quan l'avi va acabar d'explicar-li la història la sevacompanya es va adonar que els joves de la història eren ells dues i cada nit Noa li tornava a explicar la història de les seves vides perquè ho recordés, doncs Allie tènia alzheimer.
tracking img