Trabajo sobre badminton

Páginas: 3 (727 palabras) Publicado: 12 de febrero de 2012
Educació Física
Els esports de raqueta 1r Batxillerat: Organització d'un torneig de Bà

-Justificació del esport triat:

Nosaltres hem triat el bàdminton perquè és un esport fàcil de jugar, ino requereix una gran capacitat tècnica com, per exemple, la indiaca. És un esport en què els partits són bastants curts, i, per cuadrar els horaris, va bastant bé.
També ho hem triat perquè delsesports de raqueta és el que millor sabem jugar i el que més ens agrada.

Bàdminton

Origen:
L'actual joc de bàdminton va sorgir a l'Índia, on es deia Poona, nom d'una població del país on va serjugat originalment. Alguns oficials de l'exèrcit britànic van veure el joc a l'Índia i el van portar a Anglaterra al voltant de 1873. Allà, el duc de Beaufort es va interessar en el joc. Com que espracticava amb regularitat a la seva finca campestre de Gloucestershire, coneguda com Badminton, aquest nom va continuar associat amb el joc. En la seva forma original, el bàdminton era un joc mésaviat formal que es practicava vestint casaques Príncep Albert, sabates botonat, corbatí i pantalons bombats de seda.
El primer club de bàdminton va ser format a Bath, Anglaterra, el 1873. El joc esva implantar als Estats Units en 1890 i també va ser introduït al Canadà.
El primer torneig de campionat per a homes i femelles d'Anglaterra es va celebrar el 1899, i el primer per dames i homes en1900. Des de 1992 és un esport olímpic d'estiu.

Material:
La xarxa i els pals: la xarxa ha de ser de malla de corda fina o fibra artificial, i ha de mesurar 76 cm. d'ample i 6'20 m de llarg. Elspals han de sustenir la xarxa a 1'55 metres del sòl.
La raqueta: les raquetes poden ser metàl•liques i porten components de diferent tipus: grafit, carboni, bor, etc. El seu pes màxim aconsellat ésde 120 gr.
El volant: El volant pesa de 4'74 a 5'5 gr. Té 16 plomes fixades sobre una base de suro de 2'54 a 2'86 cm. de diàmetre. Hi ha dos tipus de volant: el de plomes i el de niló o plàstic....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • trabajo badminton
  • Trabajo De Badminton
  • trabajo de badminton
  • Trabajo Sobre La
  • TRABAJO SOBRE
  • trabajo sobre los contratos de trabajo
  • Trabajo sobre "Ensayo sobre la ceguera"
  • Badminton

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS