Trabajo

Páginas: 3 (648 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2011
El noi

del

pijama

de

ratlles

SINOPSI:
És una pel·lícula estatunidenca dirigida per Mark Herman, basada en el llibre escrit per Jhon Boyne.

El Bruno és un noi alemany de 8 anysque viu en el temps de el règim nazi en la Segona Guerra Mundial. El pare d'en Bruno és un comandant esctricte,que acaba de ser ascendit i ell juntamen amb la seva familia marxen a viure a un altrelloc(marxen de Berlín a Auchviz), per què així el seu pare pot vigilar el camp de concentració que li ha sigut assignat.
Al arribar ala nova casa a en Bruno i a la Gretel els dexen triarhabitacions,quan el Bruno a triat la seva es posa a mira per la finestra i s'adona que més enllà de la finestra hi ha unes cases, que en realitat és el camp de concentració on estan els jueus però ellpensa que són granjes.
Un dia explorant els voltants de la casa en Bruno va a parar ala tanca de seguretat del camp de concentració, on coneix a un nen jueu polonès que es diu Shmuell. En Bruno i elShmuell es fan amics i el Bruno va molt sovint a visitar-lo ala tanca i li porta menjar, mentre que el Shmuell li expilca que es el que hi fa allà.
En pare d' en Bruno contracta a un professorparticular per a ell i la seva germana. Aquest professor explica a ell i a la seva germana els seus pensaments nazis i els fa llegir llibres que ell considera que són adecuats per ala seva edat, a causa d'això en Bruno comensar a pensar que els jueus són dolents i que n ohauria de anar a veure el seu amic, però despres s'adona que el Shmuell no es pas dolent.
La mare d'en Bruno s' adona de lasituació,i de el que es capaç de fer el seu marit per la patria i considera que el camp no és un lloc adecuat per què el Bruno i La seva germna Gretel, visquin allà.
Quan en Bruno s'asabenta de que marxaran vaa acomiadar-se del seu amic, aquet li explica plorant que a perdut el seu pare, que no el troba i en Bruno promet que l'ajudara a buscar-lo.
Al dia seguent, en Bruno consegueix anar a ajudar al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS