Trabajo

Páginas: 4 (799 palabras) Publicado: 31 de enero de 2012
Per començar, com el país te un sistema federal de govern que històricament ha valorat al govern local, no existeix cap sistema educatiu o pla d’estudis a nivell nacional als EE.UU. El governfederal no regeix les escoles publiques. Cada un dels cinquanta estats te el seu propi Departament d’Educació que estableix directrius per a les escoles d’aquell estat en particular. Les escoles publiquestambé reben fons de l’estat, encara que la majoria dels fons provenen de l’impost predial local. Les escoles d’educació superior i universitats publiques reben fons de l’estat on s’ubiquen.
La majorpart del control de les escoles publiques rau en mans de cada districte escolar local. Cada districte escolar es regeix a través d’un consell escolar, un petit grup de persones escollides per lacomunitat local o designades pel govern local. El comitè escolar estableix les politiques generals del districte escolar i s’assegura de que les directrius estatals es compleixin. Generalment, elsdistrictes escolars estan dividits en escoles primàries (llar d’infants i des de 1er a 6e), secundaries (1er i 2n d’ESO) i preparatòries/de batxillerat (3er d’Eso fins Batxillerat).
Als EEUU l’educació esobligatòria per a tots els alumnes fins la edat de setze anys.
Pel que fa a les escoles catòliques, aquestes son ministeris de la educació de l’església catòlica. Aquestes escoles apunten adesenvolupar els seus estudiants amb la participació en la sacramental vida de l’església, estudi de religió i teologia, un ple pla d’estudis en temes seculars, i una varietat d’activitats extra curriculars.Les escoles catòliques es troben en casi cada país del mon.
En aquest estudi hi van haver 5 resultats importants dos dels quals estan relacionats amb la qualitat de l’educació i els altres tres ambla igualtat de l’educació.
En primer lloc, trobem que hi ha mes èxit acadèmic en habilitats cognitives bàsiques en les escoles catòliques que en les escoles publiques. Això es perquè a les escoles...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS