Traduccion skyjack catalan

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 20 (4850 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 25 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
SKY JACK!
1- Dins l'avio: En Carl, entra dins s'avio, i se seu en el seu seient ( 5f), de vora té és seu amic, en Harald. Xerren sobre es fills den Harald, que demà és s'aniversari d'un dells. S'avio s'enlaira, i en Carl es posa a dormir.
2- Dins l'avio: Després en Carl s'aixeca, en Harald està dormit. Crida a sa hostessa, per demanar-li a quina hora arribaran, també li demana un tassa de cafè,i després li demana quan de temps fa que és hostessa, ella contesta 3 mesos. Ell li demana amem si li agrada i ella contesta que és molt emocionant ( està un poc nerviosa). Se veu es cafè i se posa a llegir es diari ( en Harald se desperta). Se posen a xerrar sobre una fotografia des diari, en Carl li diu a nen Harald que és famós, i en Harald li diu que ell és el famós, Harald li diu que noméses un oficial de policia.
En Harald vol, una tassa de cafè, i crida a sa hostessa, però aquesta no be; aquesta està seguda al davant de l'avio xerrant amb dos homes joves, després tots tres entren dins sa cabina des pilot. Se sent una campaneta i dues veus que discuteixen, després xerra es pilot: demana als passatger que no tinguin por i diu que els plans han canviat i que han d'aterritzar en unaltre aeroport.
Posteriorment surt de la cabina la hostessa amb una arma entre els braços.
3- En un altre lloc: Helen Sandberg ( primera ministra) arriba a casa seva amb un cotxe negre. La seva filla està llegint, i li demana que la ajudi amb el llibre, per que no s'entera; ella li diu que li dugui a la cuina amb una tassa de cafè. Després de conversar més de mitja hora, s'envà a dormir.
A les12:15, sona el telèfon, i la veu que xerra amb ella li explica qualque succés. Al cap de 10 minuts ja es dins el cotxe camí de l'aeroport.
4- Dins l'avio: En Carl mira per l'avio, veu tres cotxes de policia prop de l'edifici de l'aeroport. Hi ha tres segrestadors, la dona esta al davant de l'avio, una altre home al darrera i un altre dins la cabina del pilot.
Sonen les campanetes i després laveu d'un home: som l'exercit de alliberament de persones, aquest avio es nostre i vosaltres sou presoners. No volem fer cap mal a ningú, però com podeu veure tenim armes i no dubtarem de disparar. Per això per favor quedeu asseguts i amb silenci. Estarem aquí una o dues hores. El govern d'aquest país, té dos germans nostres prop d'aquest aeroport. Em demanat al govern, que alliberi als nostresgermans, quan ells siguin lliures, vosaltres sereu lliures.
En Carl li diu a nen Harald, que el govern, no alliberarà els homes, perquè son els que l'any passat varen posar una bomba dins un avio, i estan condemnats a 30 anys.
En Harald li demana el passaport a nen Carl. En Harald atura nen Carl, i aquest alça la vista per amunt. Hi ha la hostessa jove que els mira fixament mentre els apunta ambl'arma.
Al cap d'un instants li torna a demanar el passaport, Carl li dona. Harald posa el passaport dedins el cafè, el desfà en peçes i després sel menja.
5- En un altre lloc: Helen Sandberg arriba a l'aeroport, a la cabina de control. L'inspector Holm, l'espera amb un soldat; devora també esperant, hi ha el secretari de na Helen, el senyor Michael.
Helen es posa al corrent: 108 passatgers, 29americans, 15 anglesos, 2 brasilers, 2 indis, 1 xinès, i tot els altre del mateix país.
Helen demana que es contacti amb els ambaixadors d'Amèrica i Anglaterra.
Helen, demana informació sobre el que volen els segrestadors i Holm li explica, que els segrestadors volen tres coses:
 Volen que alliberin, els seus dos germans de la presó.
 Volen més benzina, per volar cap un altre país.
Volen que surti tot això, en el diari, perquè diuen, que lluiten per la llibertat de la gent. Ells volen alliberar la gent.
L'inspector Holm li explica, el que volen els segrestadors, “ ells diuen que quan els seus germans estiguin dins l'avio, ells alliberaran els passatger, però volen 10 passatgers, i quan arribin amb l'avio a l'altre país els deixaran anar lliures”. En aquest moment va...
tracking img