Transtorno Del Sueño

Páginas: 29 (7226 palabras) Publicado: 2 de febrero de 2013
FATIGA CRÒNICA I ELECTRICITAT BRUTA http://www.pereleon.com/index.php/ca/bloc/44-fatiga-cronica-i-electricitat-bruta
Experts de tot Espanya sobre fatiga crònica es van reunir la setmana passada a l'hospital Vall d'Hebron per debatre sobre aquesta malaltia que afecta sobretot dones (90% dels casos), el 2% de la població femenina entre els 20 i els 50 anys, tot i que cada vegada més arribatambé a adolescents. La síndrome de fatiga crònica es defineix com una malaltia immunològica, i costa de diagnosticar.
Segons un article de La Vanguardia publicat el 10 de maig, els pics de corrent que causen els adaptadors dels aparells creen una contaminació que podria alterar el sistema immune. Aquest reportatge periodístic, que relaciona fatiga crònica i electricitat bruta, explica que eltransformador del mòbil, de la nevera o de l'ordinador, les bombetes de baix consum i els televisors de plasma, introdueixen pics en el voltatge, i comencen a acumular en el corrent elèctric elements contaminants que experts com la doctora Magda Havas, professora de la universitat canadenca de Trent, consideren causants d'una de les malalties immunològiques emergents: la hipersensibilitatelectromagnètica. Havas, autora d'algunes de les investigacions més sòlides sobre aquesta malaltia i la seva relació amb l'"electricitat bruta", segons el grup de fatiga crònica de la Vall d'Hebron, defensa que és possible netejar el cablejat casolà amb aparells que reordenen el corrent.
Pots llegir íntegre el reportatge de La Vanguardia a:
 Vanguardia 10 Maig pagina 1
 Vanguardia 10 Maig pagina 2http://www.habitatsalut.com/wp-content/uploads/2012/05/LVG10mayo11.pdf
Enfermedades mal comprendidas
Adolescentes con
fatiga crónica
Vall d’Hebron alerta de,como mínimo,
80 casos de menores diagnosticados
http://www.habitatsalut.com/wp-content/uploads/2012/05/LVG10mayo2.pdf
Los picos en la corriente que causan los adaptadores de los aparatos
crean una contaminación que podría alterar elsistema inmuneElectricidadsucia
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/223109
Addictes a la comunicació
redaccio | dimecres, 30 de maig de 2012 | 14:44h
Es diu que les noves tecnologies són el futur,tot allò que ens facilitarà la vida i ens ho posarà tot ben fàcil. Però realment ens hem plantejat la idea que tal vegada aquestes no ens ajuden,sinó que ens perjudiquen a l‚hora de tractar i encarar fets enla societat.
Les noves tecnologies consisteixen en un conjunt d‚aparells electrònics programables per fer aquella cosa que ens puga facilitar la vida. Pense que podríem classificar-los en dues parts:els que són un poc més necessaris per a la vida quotidiana com aquells que ajuden a llavar,cuinar, etc, i aquells que ens porten a una dependència. He qualificat als primers com 'un poc necessaris'perquè aquests ens faciliten la feina més bàsica el dia a dia.
M'agradaria parlar-vos dels segons:els aparells electrònics addictius. Principalment són aquells relacionats amb la comunicació. Hui per hui han arribat a un extrem en què aquell qui els prova i s‚acostuma a utilitzar-los és clar que les empreses i i els fabricants d‚aquest productes s‚han beneficiat i continuaran aprofitant-se de lasituació .Aquests aparells són totalment innecessaris des del meu punt de vista,ja que farà cosa de tan sols deu o quinze anys ningú podia gaudir de la seva presència però sabíem viure tant o millor. En canvi avui  en dia han provocat un nivell de dependència tan elevat que no som capaços d‚esperar per informar a un company,amic o familiar del que ens acaba d‚ocórrer i ho hem de comunicar deseguida.
Però més clara és aquesta en les vides dels adolescents i el que influix en ells conviure amb aquests aparells .Ja que pot ser les persones adultes les utilitzen per al treball i açò no lleva que siga una addicció,però aquests han de fer front per una banda a la seva vida social real i per altra a la seva vida social virtual que ens pot aportar tants problemes com la real. Si parlem de els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Transtornos Del Sueño
  • Transtornos De Sueño
  • Transtornos Del Sueño
  • Transtornos del sueño
  • TRANSTORNOS DEL SUEÑO
  • Los sueños y sus transtornos
  • Transtornos del sueño
  • Transtorno de sueño

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS