Treball Imaginarium

Páginas: 8 (1795 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2012
CAS 2: IMAGINARIUM, LA JOGUINA AL GUST DELS PARES
1. A partir dels objectius generals de STEP TWO, S.A. i dels seus valors corporatius, definiu la missió de l’empresa.
Els objectius generals de l’empresa, fonamentalment, es poden distingir en dos. En primer lloc, aconseguir que els nens es diverteixin més i millor i en segon lloc, fomentar una formació més completa i desenvolupament delsnens.
Per tal de definir quina és la missió de l’empresa ens hem de fer algunes preguntes:
* Quin és el negoci? L’empresa STEP TWO, S.A. és la cadena de botigues de joguines més especialitzada del món, que ofereix als pares i als fills aprenentatge, diversió i la màxima garantia de qualitat i servei.
* Qui és el client? Els clients els hem de diferenciar entre els compradors i elsconsumidors dels productes.
Compradors: pares. Homes i dones d’entre 25 i 40anys.
Mitjana de 2 fills
Amb coneixements d’internet
Mitjà-Alt nivell cultural
Mitjà-Alt poder adquisitiu
Preocupats per el benestar dels seus fills, pel mediambient...
Interès per l’educació dels seus fills
Consumidors: Nens de 2 a 12anys.
Nivell educatiu mitjà – alt

* Què valoren els nostres clients? Elsseus clients valoren el concepte que l’empresa els proporciona de joc. La creativitat en les joguines, els llibres... No valoren tan el preu com que els productes siguin de qualitat.
* Quin ha de ser el nostre negoci? El negoci es centra bàsicament en la venda de productes diferenciats en cinc grans grups: joguines, llibres i contes, reproductors i música, puericultura i per últim, decoraciói mobles. A més a més, també existeix “el Paquito”, una tablet i reproductor e-book per a nens.
L’empresa es troba constanment innovant i alguns dels seus nous productes són “el Paquito”, una tablet i reproductor e-book per a nens i el “Mo1” que es tracta d’un telèfon mòbil per a nens a partir de 6 anys.
Per altra banda, a part de tots aquests productes, Step Two, també s’ha volgut introduir enaltres sectors que poden ser complementaris al negoci principal, com és el cas dels viatges amb família que ha creat paquets de viatges familiars amb noms molt atractius per als nens i també nous conceptes de botigues on a més a més de comprar hi ha una oferta d’altres serveis com poden ser restaurant, perruqueria, sabateria...
Per últim, STEP TWO, ha creat una empresa per poder arribar a unpúblic, al qual, no arriba amb la seva marca comercial Imaginarium. Amb la creació d’ESTIMULOS, s’ha introduït en el sector de població on els pares i nens poden gaudir de qualitat, diversió i formació en una botiga també atractiva i pràctica però a uns preus més accessibles.

L’estratègia empresarial es basa en una sèrie de conceptes que els diferencien de la competència i que afegeixen als seusproductes un gran valor afegit com són la qualitat, la seguretat, el valor formatiu i lúdic, el no sexisme i l’absència de contingut bèl·lic. A més a més d’aquests aspectes Imaginarium també té en compte els valors socials (amor, seguretat, respecte per als nens,...) i valors evolutius (intel·ligència, creativitat, imaginació,...).
2.
a) Quins són els principals factors del microentorn imacroentorn que afecten a les botigues Imaginarium?
Microentorn: està format per els aspectes més propers a l’empresa, i en general comprenen la pròpia empresa, els proveïdors, els intermediaris de màrqueting, els clients, els competidors i el públic.
Macroentorn: està format per aspectes més generals de la societat com la demografia, l’economia, el mediambient, la tecnologia, la política i la cultura.Els aspectes més rellevants del MICROENTORN que afecten a l’empresa estudiada són la pròpia empresa en sí mateixa, els clients i els competidors.
* L’empresa:
* Els clients:
* Els competidors:
Els entorns que afecten al MACROENTRON de l’empresa són l’econòmic, el demogràfic, el tecnològic i el cultural.
* Econòmic: Els factors que afecten aquest entorn són el poder de compra i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • imaginarium
  • Imaginarium
  • Imaginarium
  • imaginarium
  • Imaginarium
  • Imaginarium
  • Imaginarium
  • Imaginarium

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS