Treball immigracio piel quemada

Páginas: 4 (768 palabras) Publicado: 7 de febrero de 2011
1.1 Descriu què esta passant en aquesta escena i vincula-ho a allò estudiat en els apunts i en l’exercici anterior.
Els jornalers es reunien en un lloc determinat esperant al terratinent, ambl’esperança que avui puguin ser uns dels afortunats que seran llogats per la jornada laboral, i així tindran l’oportunitat de portar un sou a casa.
2.1 En aquesta escena hi ha representades les duesactituds dels autòctons davant la immigració. Qui és que representa cada actitud? De quina extracció social és cadascun d’ells?
Els clients autòctons que es queixen representen a la part de la societat mescritica amb la immigració, sobre tot degut al xoc cultural, molts dels immigrants segueixen amb las seves costums, com per exemple cantar i ballar amb el xivarri que això comporta. Els autòctons sondel extracte alt dins de la societat.
Això contrasta amb l’actitud comprensiva de l‘Antonio, el cambrer del bar, que reconeix que ells estan aquí per treballar i es guanyen el seu sou amb el seu suor.L’Antonio representa a una part de la societat autòctona treballadora segurament la mes comprensiva amb els immigrants.
2.2 Com interpretes la frase que Jose diu desprès de la baralla amb altresclients: “Lo malo es tener que buscarse el pan como lo hacemos nosotros. Yo prefiero estos señoritos que están toda la semana pencando que los de mi tierra. Muy finos, muy dicharacheros, pero no dan nigolpe. Te estás muriendo de hambre y te dicen con Diós hermano”.
José vol dir que l’actitud dels ”señoritos” d’aquí es molt diferent als de la seva terra, aquí treballa tothom els jornalers i els mesadinerats cadascú al seu lloc però tothom penca. En canvi a la seva terra els “señoritos” es dediquen a explotar a la gent mes pobre i analfabeta, i d’això el José se n’adona.
2.3 Quins elementsmaterials, un que simbolitza la terra d’origen i l’altre que simbolitza el nou país, apareixen en l’escena del bar després de la baralla?
La guitarra representa conjuntament amb el cant i las...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball Película Piel Quemada
  • La piel quemada
  • La Piel Quemada
  • La Piel Quemada
  • La Piel Quemada
  • Piel quemada
  • La Piel Quemada
  • La piel quemada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS