Treball sobre grupo Queen

Páginas: 11 (2665 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2013


HISTÒRIA DEL GRUP
Tot va començar en 1968, quan Brian May i Tim Staffel, dos estudiants del Imperial Collage, van crear una banda anomenada “Smile”. Se’ls va unir Roger Taylor com a bateria un company de Tim Staffel, Fredie Bulsara, qui es va convertir en un gran admirador del grup.

Quan en 1970 Tim va deixar “Smile”, Freddie es va unir al grup, junt a Brian i a Roger. Freddie va canviarel seu cognom per el de Mercury i van canviar el nom del grup per el de “Queen”. Un any després se’ls va unir John Deacon amb el baix. Amb estos quatre noms es va completar el grup Britànic més important de la historia.

Després d’alguns assajos i alguns treballs sense importància en 1973 van gravar el seu primer àlbum, “Queen”.Les cançons mesclaven la religiositat de Freddie amb el típic rocken el seu estat pur.

Després d’una gira com a teloners del grup “Moot The Hoople” van gravar el seu segon LP “Queen II”. Novament van començar una gira per Gran Bretanya i també van iniciar la seva primera gira per Estats Units, novament com teloners “Moot The Hoople”. Després d’aquesta gira van gravar un nou disc, “Sheer Heart Attack”, en 1974, que va suposar un gran èxit mundial i elreconeixement de la qualitat del grup.

En 1975 van començar la seva primera gira per Estats Units en solitari, havent de fer dos shows diaris davant de l’èxit rebut. En abril van iniciar una gira per Japó, on van ser rebuts a l’aeroport per milions de fans.

En 1975 van llançar el single “Bohemian Rhapsody”, que es va convertir en un gran èxit. Va estar en el número 1 durant 9 setmanes. Quan el LP,“A night at the opera”, va sortir al mercat, es va convertir ràpidament en un èxit, donant-li el seu primer disc de platí.

En 1976 traure al mercat un nou disc anomenat “A day at the races” i en octubre de 1977 van cridar als membres del club de fans per a fer un nou vídeo “We are the champions”, gravat en el New London Theatre. Després de la gravació el grup va oferir un concert gratuït deagraïment als seus fans.

En octubre de 1977 van llançar al mercat “News of the world” i un any més tard “Jazz”.
En 1979 van llançar el seu primer àlbum en viu “Live Killers”. Poc després la banda va rebre el encàrrec de fer la banda sonora de la pel·lícula “Flask Gordon” que va ser publicada en 1980.

Mentrestant també havien editat el àlbum “The Game”, el primer en que es van usar sintetitzadors.Va ser llançat el juny de 1980 i va ser un “Superventas”, així com el senzill “Another one bites the dust”, que es va convertir en el seu senzill mes venut en el món.

En 1981 van iniciar una gira per diversos països de Sud-America creant el seu rècord d’assistència en països com Brasil i Argentina. En octubre de 1981 van llançar “Greatest hits” “Greatest flix”(col·lecció de vídeos) i“Greatest Pix” ( Un llibre biogràfic amb fotos del grup).

En 1982 van llançar “Hot Space” i en 1984 “The Works”. La canço “Radio Ga Ga” es va convertir en un nou gran èxit així com “I want to break free” en el que el vídeo apareixien els membres de Queen disfressats de dones, volent ridiculitzar una sèrie de la televisió Britànica.
En 1985 es va realitzar el festival Rock in Rio, el mes important fins ala data, en el que va participar Queen, sent un gran triomfador. El 13 de juny, van participar en un altre festival, el Live Aid, el primer que es realitzava contra el SIDA. Abans del concert, els membres de Queen havien decidit distanciar-se un poc, però degut al enorme èxit que van tindre en el concert, van canviar d’opinió i van decidir continuar amb mes energies.

En 1986 van llançar “ AKind of Magic”, que era la banda sonora per a la pel·lícula “Highlander”. En desembre del mateix any editen “Live Magic”, el seu segon disc en viu.

La cantant d’òpera Montserrat Caballé, una de les fans incondicionals de Freddie, els va reunir amb ell en sa casa de Barcelona en 1986.Allí van fer una gran amistat i van acordar gravar un disc junts. Freddie va escriure una cançó de Barcelona...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Com treballar en grup
  • Treball pspice sobre conmutació
  • Treball Sobre Corsaris
  • Treball Sobre Auschwitz (Castellà)
  • TREBALL SOBRE L'OIT
  • TREBALL SOBRE EL GRAFÈ
  • Treball sobre frankenstein
  • Treball Sobre Epicuro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS