Triangle

Páginas: 2 (357 palabras) Publicado: 6 de diciembre de 2012
Triangle interactiu:
Forma en què en constructivisme entén l’ensenyament i l’aprenentatge. En el context escolar, l’aprenentatge es produeix per l’intercanvi i les interaccions entre tres eixosprincipals: l’alumne, corresponsable de l’aprenentatge; el professor que ajuda a la construcció de significats i atribuir el que es fa (mediador) i els continguts que són objecte d’ensenyament per alprofessor.

Currículum:
Programa d’ensenyament (guia) per al professor que conté els continguts que ha d’assolir l’alumne en el curs escolar. Si aquest està ben elaborat, proporciona que el puguemdonar diferents coneixements d’una manera més amena i per tant, augmentarà el seu interès per aprendre.
(NCTM)

Comunitat d’aprenentatge:
Projecte de transformació social i cultural d’un centreeducatiu per tal d’aconseguir un nou context, amb la implicació de tota la comunitat educativa (professora, alumnat, voluntariat, etc.) Aquesta facilita les eines cognitives (idees, teories iconceptes) que els individus fan seves per donar sentit a les seves experiències.

Sòcio – constructivisme:
Procés d’aprenentatge que es dóna en el si de l’aula. És fruit de les dues part que es donen enel coneixement, tant de les aportacions individuals (intrapsicològic) com les relacions socials (interpsicològic).

Constructivisme:
Teoria educativa que es caracteritza per la construcció de nousconeixements a partir de la nova informació obtinguda i la interacció amb l’entorn, tenint en compte els coneixements previs de l’alumne.
Es tracta d’un procés bidirecccional en el qual hi trobem lateoria genètica de Piaget, la teoria del processament humà de la informació i la teoria sociocultural de Vigotsky.

Interpsicològic:
Procés dins del constructivisme que s’esdevé quan enl’aprenentatge hi intervenen mes d’una persona (Aprenentatge social).

Intrapsicològic:
Es tracta d’un reelaborament de l’informació que ja tenim, és a dir, de les idees pròpies (Aprenentatge personal)....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Triangle family
  • Problema Triangles
  • Trianglo de la Salud
  • Bermuda triangle
  • Axe Triangle
  • Devils triangle
  • Bermuda Triangle
  • TRIANGLE

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS