Tweetdeck

Páginas: 2 (279 palabras) Publicado: 29 de marzo de 2011
TweetDeck

És una aplicació d’escriptori desenvolupada en Adobe AIR per Twitter, Facebook, Linkedln, Google Buzz, My Space y Forsquare.
Com d’altres aplicacions per Twitter,són dirigides mitjançant la IP d’aquesta xarxa social i permeten als usuaris veure tweets, enviar-los i visitar els seus perfils.
És l’aplicació per Twitter més popular, amb tansols dues de les seves creacions ja porta més de 15 milions de descarregues com client d’escriptori. L’aplicació per l’Iphone ha sigut descarregada 2,5 milions de vegades i 4milions de tweets i d’altres actualitzacions s’envien diàriament a través d’aquesta. Un dels major avantatges és la seva compatibilitat amb els diversos sistemes operatius.Interficie
Els usuaris poden dividir la seva interfaç en columnes que mostren diferents apartats, per exemple els tweets de les amistats. TweetDeck interactua amb Twitscoop, 12seconds yStocktwits, totes aquestes poden aparèixer a les diferents columnes. També permet classificar els usuaris en grups, una funció que pot resultar útil per molts usuaris.

Tweetdeckintegrant les xarxes socials
Originalment, TweetDeck va ser orientat per ser utilitzat amb Twitter. El 16 de Març de 2009 va ser difosa una nova versió de pre-llançament queincloïa actualitzacions dels estats de Facebook. El 8 d’Abril del mateix any, les actualitzacions de Facebook van començar a formar part el programa estàndard.
Amb l’arribada de laversió 0.30, s’afegeix la integració amb MySpace, això suposa que els usuaris puguin compartir amb d’altres els seus estats d’ànim, una característiques de que només disposavaMySpace. A més a més, la versió 0.32 afegeix la integració amb Linkedln com a noves presentacions de Twitter. Poc després, el 11 de Maig de 2010, s’uneixen Google Buzz i Foursquare.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Manual Tweetdeck

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS