Uf, va dir ell

Páginas: 7 (1529 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2011
Josep Pastor Aparisi2n Bat A

TREBALL DE UF, VA DIR ELL

HISTÒRIA D'UN AMOR

Resum

En aquest capítol, es conta una anècdota d'un home que es du a la mansió la seua tia (que estava mig boja i es va tindre que exiliar) una jove nòrdica per a fer el amor, però són interromputs perquè el cotxer toca la porta de la casa per donar-li el barret a la xica. Una estona desprès, són interromputsper un venedor de segurs, després pel telèfon, i després foren interromputs successivament fins que l'obligaren a anar a la guerra. Al acabar la guerra civil, ell tornà a la mansió de la seua tia per acabar, ja que ella continuava esperant-lo.

Situeu el conte en els diversos apartats i justifiqueu la resposta

Punts de vista narratius. Està narrat en primera persona, ja que la conta un homei en el capítol hi ha la presència de verbs en primera persona, el pronom jo, etc.
Procediments:
Expressió. És una narració dialogada perquè està escrit en primera persona i el mateix narrador conta els diàlegs.
Ordre de la narració. És cronològica, ja que la història la conta seguint una linea del temps.
Desenllaç. És un final tancat perquè es finalitza la història.Diversifitat de personatges. Són personatges col·lectius, ja que es distingixen en la història diversos personatges.
Llenguatge del text. El text utilitza un registre familiar, ja que hi han presents molts col·loquialismes.

EN UN TEMPS LLUNYA

Resum
En aquest capítol, ens conta la història d'un homínid que veu una alzina, i entre grunyits l'anomena arbre, i posteriorment fa el mateixamb el cel , l'aigua i els Païssos Catalans.
SOBRE LA NO COMPAREIXENÇA A LES CITES

Resum
Aquest capítol tracta d'un home que baixa sovint a la ciutat, però ho fa quan es necessari ja que tarda dues hores en tren. Un dia, baixa perquè tenia una entrevista a les cinc, però com que ell arriva a quarts d'una, aleshores va tindre que passar l'estona comprant diaris i anant als magatzems. Quan sónles cinc ell espera a la persona que l'havia citat (Oliver), però al no aparèixer, ell el va buscar pels platons, fins que arribada l'hora de tancar i al no aparèixer Oliver, es tinguè que anar sense haver fet el que pretenia d'un principi.

UF, VA DIR ELL

Resum
Aquest capítol comença dient que un matrimoni estava prenent cafè i talls de sara, i aleshores el marit va dir uf i ella li elmirà. Després, ella digué que la finestra estava tancada com sempre, i ell contestà que l'obrira, però ni s'inmutà. Continuaren asseguts fins que es va fer fosc, i aleshores encenguern el televisor i finalment s'en anare'n a dormir. A l'endemà passa el mateix.

SOBRE LA VOLUBILITAT DE L'ESPERIT HUMÀ

Resum
Aquest capítol tracta d'un home que es menjà una A retallada de paper, i de la mateixa formacomençà a menjar-se una B, una C... Quan es va fer de nit, es menja paraules curtes com MÀ. I d'aquesta forma començà a menjar sols lletres i variant la seua font (ja que cadascuna tenia un sabor particular). Més avant, començà a menjar lletres d'altres tipus de materials, com les fluorescents, i viatjant pel món per probar cadascún dels alfabets que hi havia. Fins que tres anys després, ja no vapoder menjar-se una lletra perquè li produïen fàstic, però en aquella època comença a apreciar els vaixells en miniatura.

SPLASSSHF

Resum
Aquest capítol comença contant que està nadant per la platja. Després va al bar, es demana un combinat i una cervesa, i se'n va a la pensió a dormir. Quan ja era quasi de nit, s'en va a l'hamburgueseria per menjar i s'en va a la bolera. Quan hi és foraal carrer, veu al Perlanca i s'en va amb ell al Western Saloon, i aleshores veuen a dues espanyoles, Tonyi i Angie. Després, les porten a la pensió, i quan ell estava apunt de fer l'amor amb Tonyi, no s'exita, i aleshores, aquesta s'enn va.

FUM

Resum
Aquest capítol tracta d'un home de 24 anys que va tots els dies sols al bar per la nit tot sol, assegut a un racó o a la barra per a llegir....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • uf va dir ell
  • Uf, va dir ell
  • uf, va dir ell
  • Uf va dir ell, Quim Monzó
  • El Que Diran
  • No lo dire
  • Dire
  • Diroes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS