Un emigrant italià a nova york

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (325 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 4 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
1-.b) perquè a mitjà termini tenia moltes més possibilitats de prosperar.

Als Estats Units hi ha molta més feina què a Itàlia, a més a més amb la experiència adquirida què té Frank amb elsector de la construcció. també té ganes de treballar, què això es molt important.

2-.La situació social i econòmica de Itàlia al segle XIX havia estat afectada pel procés d'unificació que vaviure a mitjans del segle XIX.Però el pas a una societat industrial l'havia convertit en una de les regions més pobres d'Europa.

Sense industrialització, la seva economia es basava enl'agricultura.Amb la unificació italiana, aquests territoris quedaren encara més marginats.

Això, i la superpoblació que vivia tot Europa van provocar l'inici d'una important onada migratòria desdel sud d'Itàlia cap als Estats Units entre 1880 i 1920.

3-.Una quarantena es l'acció d'aïllar o apartar persones o animals durant un període de temps, per evitar o limitar el risc queestenguin una determinada malaltia contagiosa.

Doncs si, ja que es una paraula de origen italià.

Ells apartaven a les persones per evitar el risc de estendre una malaltia contagiosa.

Famolts d'anys que es té aquesta pràctica.

4-.Els factors que han integrat a Frank a la societat nord-americana son; el fet d'haver passat tot el procés de la inspecció mèdica, ha aprés una micad'anglès i això el motiva.

Els factors que el mantenen lligat son; la seva família, la seva dona i els seus dos fills. Enyora el menjar italià.

5-.El proletariat. Originalments'identificava com aquelles persones que no tenen una altra riquesa que els seus fills.

Aquest terme s'utilitzà inicialment en un sentit despectiu, les doctrines del socialisme i el comunisme engeneral la classe social proletària és aquella que no disposa de la propietat dels mitjans de producció i que ha de llogar la seva força de treball a canvi d'un salari per a la seva subsistència.
tracking img