utilitarisme

Páginas: 2 (268 palabras) Publicado: 2 de abril de 2014
Estic totalment d'acord amb aquesta afirmació ja que tots fem actes que d'alguna manera o altra ens fan més feliços, o pel menys ho intentem. No crec queningú cometi actes per la seva infelicitat ja que seria una contradicció total. És per això que qualsevol acte que realitzem per molt insignificant i rutinari quefem, en el fons això és el que ens aporta la felicitat pròpia. Quants més actes realitzem per la nostra felicitat, més feliços viurem. Tot i que a vegades femcoses que potser no ens agraden del tot, realment ens aporten felicitat ja que ho podem compensar en altres coses.
Posaré un clar exemple en la meva vida, tot ique anar a l'institut i fer exàmens no em faci feliç, tinc altres maneres per ser-ho, per exemple amb el ball o estan amb els meus amics, això m'aporta lafelicitat. Actuo de manera que pugui fer-me feliç però a la vegada també intento que els del meu voltant ho siguin. Com jo vull viure sent una persona feliç, buscola meva felicitat en petites coses, petits actes.
També cal dir, que avui dia molts relacionen que quants més diners tens, més feliç ets, i a partir de lesseves riqueses intenten ser més feliços, però crec que els falta la felicitat, només tenen grans fortunes.
En definitiva crec que tots volem la felicitat, peròno tothom ho intenta aconseguir de la mateixa manera. Tot i que la felicitat és un bé per a les persones, no tots la sabem apreciar i aconseguir correctament.Cèlia Macias
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • utilitarisme
  • L Utilitarisme
  • Utilitarisme
  • L UTILITARISME ISIDORO JAVIER 4ESO
  • Stuar mill utilitarisme i llibertat
  • Utilitarisme

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS