VACACIONES EN EL HOTEL ENCANTADO

Páginas: 3 (618 palabras) Publicado: 9 de abril de 2013
En Max és un noi de 10 anys que té uns amics monstres. Un dia poc abans de les vacances els seus pares van decidir que ell i la seva germana, la Dodo anirien a unes colònies, a el Max no li vaagra-dar la idea perquè ell tenia uns monstres que eren el seu amic,vivien en una feria,en una casa que és deia la casa dels hor-rors, a més a la Dodo tampoc li feia gracia que anés ella de colò-nia perquèa ella no li agradaven.
En Max tenia una veïna que es va anar de viatge un any,i va dei-xar al càrrec de la casa a en Max. Com la casa tenia telèfon va fer un petit negoci per alquilar monstres iaixí reunir uns quants di-ners per comprar la casa dels monstres perquè la casa on vivien els monstres la volien demolir i aquest no era el únic perill que cor-rien els monstres també es tenien que amagard'una dona que es deia Karla Kruel i del seu ajudant l'Adonis Trosdelluç perquè els vo-lien capturar per fer un circ de monstres. Ho van intentar varies ve-gades però la última vegada l'Adonis és vainfiltrar en la colla de monstres i va escoltar que en Max va rebre un missatge per anar a espantar els clients d'un hotel que és deia Silenci Sepulcrat,era un hotel de por.
El Max estava contentperquè les seves colònies estaven properes a l'hotel on anirien a espantar els seus monstres. El dijous van arribar al campament on eren les colònies, a en Max el miraven amb menyspreu per ser el méspetit. Tres nois el volien agafar d'esclau però en Max no volia, un dia en el campament va ploure i van te-nir que anar a l'hotel Silenci Sepulcrat on estaven els monstres, va conèixer al amo de l'hotelell li va contar que dins del seu hotel hi havia un tresor amagat però que el l'havia buscat i no ho va trobar deia que qui trobés el tresor seria l'amo de l'hotel però el amo te-nia un germà quetambé buscava el tresor.
Allí, a l'hotel els nois havien fet un pla de tancar a en Max en el la-vabo de l'hotel i ho van fer. Quan en Max estava dintre del lavabo tancat és va adonar que hi havia una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hoteles boutique, feng shui, con encanto
  • Hotel encanto
  • Proyecto Hotel El Encanto
  • Tarifas Hotel Encanto Machupicchu
  • Encantada
  • Me Encanta
  • me encanta
  • la encantadora

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS