Van gogh

Páginas: 7 (1612 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2011
1.
Vincent van Gogh, era una persona amb un caràcter molt fort i difícil de controlar; es creu que podria tenir un trastorn bipolar, que el feia entrar en etapes de gran eufòria, excitació i passió per les coses, i de cop i volta o per una difusió entrar en un estat de gran depressió i violència contra ell mateix.
2.
La bellesa per mi és temporal i històrica, ja que la bellesa que es potarribar a sentir per una cosa, sempre hi ha un punt en el qual l’acabes avorrint, o simplement ja no et dona la satisfacció que et donava d’un bon principi.
En els cas de Van Gogh durant la seva època no es va saber apreciar la bellesa de dels seus quadres, ja que es tractava d’un estil nou a l’època, però s’ha demostrat que és històrica quan avui en dia es paguen moltíssim diners per una de les sevesobres.
Si, perquè per exemple un escenari que podria ser molt tenebrós, pot arribar a produir un sentiment en les persones, també es troba el cas de la nit i la mort.
3.
Van Gogh no va aconseguir emocionar a més que dos o tres persones amb els seus quadres, perquè tal i com hem dit abans, la seva obra estava més avançada a la època. En canvi avui en dia si que les seves obres emocionen amoltíssimes persones.
Hem trobat que un dels quadres que es venen de Van Gogh té el preu de 82.500.000 $.
Jo crec que l’art avui en dia i uns quants anys enrere també ha deixat de ser amor per l’art per passar a ser pura especulació en la gran majoria.
4.
Jo crec que si que és molt importat el sentiment que té un artista durant la creació de les seves obres, perquè no només dibuixen coses reals oabstractes, sinó que pretenen expressar a la gent que mira els seus quadres els sentiment que tenen.
Segons el meu criteri, mai es pot arribar a sentir el que un artista sent al pintar un dels seus quadres, perquè si no es fan amb afany de lucre, ho fa per mostrar aquells sentiments i la seva forma de pensar a través d’un pinzell,
El quadre que més m’agrada és el de la nit estrellada; és un quadreque mostra plenitud, belleses, tranquil·litat, que la nit pot servir per l’amagatall de l’amor...etc.
5.
L’ Impressionisme neix com a evolució del Realisme i de l’escola paisatgista francesa de finals del segle XIX. El tema principal és el paisatge, la naturalesa, i altres: les reunions al camp, el món de la nit. Pintaven directament de la realitat, no al taller, així, estaven exposats alscanvis de llum i, en conseqüència, al color; implica una pintura ràpida.

Berthe MORISOT
(Bourges 1841 - París 1895) CLAUDE O. MONET
(França, 1840- 1926)
Al menjador, 1886 Autoretrat, 1917Pissarro va néixer en Santo Tomás i es va traslladar a Paris el 1855, desprès d’estudiar a una escolta d’allà es va unir a l’ impressionisme i va ser representant en totes les exposicions d’aquest estil. Va provar altres estil, però que no van prosperar i el van fer retornar al impressionisme lliure.

L’hermitage montmartre night

El Puntillisme és un estil depintura que apareix per primera vegada el 1883 encapçalat per el pintor neoimperielista George Seurat; consisteix en posar punt de colors purs enlloc de pinzellades sobre la tela, parteix també de la naturalesa, és a dir, del mateix motiu que els impressionistes, però per ells seran les lleis físiques i fisiològiques molt determinades les que caracteritzaran l’essència de la pintura.

Clima gris.Seurat (1888) Entrada en el puerto de
Marsella. Paul Signac (1918)

Cézanne va començar amb la pintura lleugera i airosa dels impressionistes, però poc a poc la va anar solidificant i la va fer mes arquitectònica. En les seves pròpies paraules, "Vull fer de l' Impressionisme quelcom sòlid i durador com l'art als...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Van Gogh
  • Van gogh
  • Van gogh
  • Van Gogh es
  • Van gogh
  • Van gogh
  • Van gogh
  • van gogh

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS