Veritas productos ecológicos

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (852 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 15 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
ACTIVITAT 6: TEMA 2 “Veritas: productes ecològics a l’abast del consumidor”

PREGUTNA 1.
OBJECTIUS:

Principal:
- Difondre mitjançant la superfície de supermercats l’alimentació ecologista.Secundaris:
- duplicar el nombre d’establiments actuals en un termini entre 3 i 4 anys.

VALORS CORPORATIUS:
Agricultura ecològica, protecció del medi ambient, sostenibilitat del sòl, posar al’abast de tothom l’alimentació més saludable i de qualitat, el menjar de veritat.

Concepte de missió: justifica l’existència com a empresa i serveix de guia en les seves actuacions. Missiócondicionada per la intenció de satisfer les necessitats dels consumidors als quals s’adrecen.

MISSIÓ: Posar a l’abast de tot el mon la millor alimentació del mercat, el menjar de veritat, aquell que s’haproduït sense utilitzar productes químics de síntesi en cap etapa del procés i que, per tant, és més sana, més saborosa i més respectuosa amb el medi ambient.

PREGUNTA 2.
ESTRATÈGIES APLICADES:
Estracta d’una estratègia de creixement ja que ha anat obrint locals progressivament en els últims 8 anys i la seva previsió es seguir creixent en els pròxims anys. Aquesta estratègia es fonamenta ambdos eixos principals:
1) Tallar la distància entre el preu del producte convencional i l’ecològic.
2) Difondre de forma permanent el producte ecològic.

Seria una estratègia de penetració demercat ja que consisteix en incrementar les vendes del mateix producte en el mateix mercat. Tot i que en un futur volen créixer cap a zones com Madrid, Balears i Navarra, actualment la seva expansió s’hafocalitzat en la província de Barcelona.

També podem dir que han aplicat una estratègia de creixement d’integració horitzontal ja que el 2003 Veritas va adquirir al seu principal competidor,CommeBio. Aquesta compra va suposar l’adquisició de tres botigues i un restaurant.

Va conjuntament amb la tendència del mercat?
Sí ja que el consum de productes ecològics en el mercat Espanyol es...
tracking img