Viatge Màgic A L’àfrica

Páginas: 2 (394 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2012
Títol: Viatge màgic a l’Àfrica
Autor: Jordi Llompart
Editorial: ara llibres
Número de pàgines: 191

Resum:
És un llibre que ens explica un viatge màgic pel continent Africà. La protagonistaés una nena de deu anys que es diu Jana. Que intenta ficar-se en contacte amb un nen que es diu Kabbo que en el seu idioma vol dir somni, és un nen Boiximà del sud d’Àfrica. El coneix en una pizzeriai els hi ofereix un diari ja fet servir a canvi d’un euro, el pare de la Jana s’enfada i li diu que se’n vagi, la Jana li diu que perquè l’ha cridat d’aquesta manera i ell li diu que li volia robarel mòbil. Al cap d’un rato se sent un senyor que diu: atureu al lladre. El lladre era en Kabbo que abans de fugir es va queda mirant a la Jana fixament amb un somriure a la boca, abans d’escapar-se acórrer. Ella sent tant interès per preguntar-li tantes coses que la Jana el busca per tota la ciutat.
Un dia quan la Jana estava a l’habitació, pensava com podria trobar en Kabbo i se li vaaparèixer una papallona per la finestra que de sobte es converteix en una fada i li diu que en Kabbo està a l’hospital Oncològic. La Jana se’n va amb la seva mare a l’hospital i tal com li havia dit la fadael va trobar. El nen estava molt malalt però quan la va sentir es va posar molt content i li confiar el seu gran secret, unes paraules en el seu idioma que volien dir: < El meu cor segueix a la Terra>i a més li va donar unes pistes per viatjar al món de la imaginació, la màgia i visitar l’Àfrica.
La Jana viatja per tota l’Àfrica i viu moltes aventures i a més i coneix el seu millor amic elMel.
Viatja pel desert al damunt del seu cavall de peluix que se li converteix en un cavall alat.
Li va agradar molt el paisatge i tots els animals i plantes podien parlar amb ells, la Jana cridavaels núvols que vinguessin aregar les plantes que estaven molt seques i els núvols anaven cap allà.
Li va agradar tant que la Jana es queda allà, al món dels somnis, de la imaginació, de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Repartiment de l'africa
  • El viatge a chichiro
  • Viatge a Etiòpia
  • magico
  • El Magico
  • Algo Magico
  • magico
  • magic

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS