Vida de st pere

Páginas: 4 (942 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2011
Introducció

Aquest treball tracta sobre Sant Pere l’Apòstol, un dels primers màrtirs de l’església catòlica i un membre emblemàtic d’aquesta religió; He preferit parla d’aquest sant perquè em vasembla el més important i el que constava de més informació.

Vida

Sant Pere va néixer a Betsaida (Galilea), i va morir a Roma entre l’any 64-67 d.C
Quan va néixer, el seu nom era Shimon (Simón)però Jesús va canviar-li perquè representava la “primera pedra” on es construiria la seva església i que ell seria qui tindria les claus del regne del cel.

Quan Coneix a Jesús

Sen va anar aviure a Cafarnaüm ( Galilea) on allà estava casat i juntament amb el seu Germà, Andreu, treballava de pescador.
La primera vegada que els 2 germans apareixen al Nou testament: s’explica que Jesús estavapassejant vora el mar de Galilea i al veure als 2 germans tirant xarxes a l’aigua i els va dir, “ Seguiu-me, i us faré pescadors d’homes“. (Mateu 4,19)
Posteriorment Jesús va visitar a la Sogra dePere, que aquesta estava malalta d’una extranya enfermatat i la va curar amb un miracle. Després d’aquest fet, Jesús va escollir els apòstols restants, com a “companys de viatge”.

Vida durant lesensenyances de Jesús

Al cap de poc temps, Pere ja destacava per sobre dels 12, malgrat que era una mica indecís, s’aferrava amb molta fer al seu mestre, És creu que Sant Pere era l’apòstol mesimportant, ja que era un dels 3 apòstols més íntims de Jesús ( juntament amb Jaume i Joan) que van estar presents en moments especials com ressuscitar la filla de Jairo de entre els morts ; laTransfiguració de Crist i la Agonia a l’hort de Getsemaní. També en varies ocasions Jesús el va preferir per sobre de la rest.
el seu nom, apareix 182 vegades al Nou testament, fent que es reforci la idea de“apòstol principal” i per això el fundador de la església catòlica.

Durant l’últim sopar, m’entres Jesús declarava que un d’ells el tradicionària. Pere va declarar que ell el seguiria fins la mort....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Vidas modernas pero atormentadas
  • Comentario Estilos De Vida En El Per
  • Algo Diferente Pero Con Vida ¡
  • CALIDAD Y ESPERANZA DE VIDA EN EL PER
  • La vida es Dificil, Pero Hermosa
  • Elvira te dar a mi vida pero la estoy usando
  • Calidad de vida (pib per cápita)
  • La vida inutil d epito peres

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS