Vikings

Páginas: 120 (29922 palabras) Publicado: 8 de enero de 2012
Vikings

INDEX

· Introducció ---- pàg 3
· Origens --------- pàg 6
· Estil de vida --- pàg 11
. Elements clau per expandir-se ----- pàg 22
· Expansió ------- pàg 37
· Biografia personatges ------ pàg 52
· Escriptura i art ------ pàg 69
· Mitologia ------- pàg 85

Perquè hem escollit aquest treball?
Hem escollit aquest treball perquè creiem que és interessant i a més tenim un granconeixement sobre aquest tema ja que un component del nostre grup en un futur proper realitzarà el batxillerat humanístic amb una meta, que és fer la carrera d’Història.
Vam considerar que podriem fer una critica a aquesta societat actual on la historia, filosfia, arts, etc a pasat a l’oblit, causa que fa que cientificament donem pases al davant pero com a persona, com a civilització anem capenderrere. Volem fer entendre que civilitzacions anterior que no tenien tantes coses, eren molt més feliços tot i no tenir els avanços actuals. En una societat sotmesa al capitalisme volem tornar a fer entendre al món que aquest no es el cami correcte a seguir per crear un mon millor. Per coneixer el futur s’ha de coneixer el present i per coneixer el present s’ha de coneixer el pasat.
Un membre delnostre grup, el nostre company Eric Guffroy, conegut amb el sobrenom de «viking», ell mateix es considera un víking.

Objectius
Es un treball per tal de fer entendre a la gent que hi va haver una civilització coneguda com el víkings durant una època fosca la qual va estar marcada per les seves aportacions en la modernització de l’edat mitjana tan des d’un punt militar, cultural com inventsrevolucionaris en aquell moment, com fou el vaixell víking. A més tenir coneixements d’aquesta gran civilització caracteritzada per la seva violència en combat. Resumint, intentar que la gent conegui alguna cosa sobre els víkings.

Hipòtesi
Que hagués passat si els víkings no s’haguessin convertit en cristians?
La resposta des del nostre punt de vista, es que aquesta civilització i culturanòrdica encara hauria tingut més influencia en Europa, ja que no s’haguessin extingit, perquè com expliquem en el treball, una causa de la desaparició dels víkings va ser convertir-se al cristianisme, perquè aquesta religió deia fer el contrari del que ells feien.
Que hagués passat si els víkings no haguessin inventat el drakkar?
Lògicament, no haguessin pogut expandir-se per tots els mars d’Europa,ni entrar al continent pels rius i per tant no podrien conquerir i s’haurien convertit en una civilització petita sense importància. Com sabem, tampoc haurien pogut descobrir Islàndia, Grenlàndia ni Amèrica del Nord. En resum, no haguessin sigut els víkings.
I si no haguessin existit els víkings?
Aquesta pregunta es difícil de contestar, ja que han existit i per tant no podem imaginar aquellssegles per Europa tal com era però sense la seva existència. Nosaltres creiem que estats actuals com Noruega, Suècia, Dinamarca, Islàndia i fins i tot Ucraïna no s’haguessin format tal com els coneixem i possiblement altres civilitzacions del moment s’haguessin fet mes populars i influents.
Per què sempre estan relacionats amb el racisme?
Com diuen molts cantants de viking metal, no tenim la culpade que Hitler s’interesès per la mitologia nórdica i societat, que despres utilitzarie en els seus pensaments, ideologies i exercits. Els vikings van existir del s.VIII al XII, i el que vingui desprès es una altre història.
Bibliografia:
Wikipedia, llibres de història, documentals, revistes de història (nationa geographic, iberia la vieja...)

Origen

Víking

Víking és el principal nomdonat als membres dels pobles germànics originaris de Escandinàvia , famosos per les seves incursions i pillatges a Europa. 
Víkings
Tot i que existeixen referències de pobles germans del Bàltic i Escandinàvia a les fonts llatines, els seus atacs i la seva aparició en l'escena política europea cobren rellevància amb el saqueig del monestir de Lindisfarne ( 793 d.c) al nord de Gran Bretanya , al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Vikings
  • Vikings
  • els vikings
  • vikings metal
  • The vikings
  • Vikings
  • Vikings in retrospect
  • The Vikings In Ireland

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS