Violencia Genero

Páginas: 2 (431 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2012
Ana Pérez Reus.Mallorca
M’agradaria fer un breu article sobre la violència de gènere dels dones cap a les dones.
Quasi cada dia estem sentit o llegint que moren dones a les mans dels seus homes,a jo això me pareix molt fort ja que en aquest mateix moment es possible que un home estigui intentant matar a la seva dona o simplement l’estigui maltractant.
Per jo els homes que fan aquest tipusde accions com maltractar psicològicament o físicament a la dona me pareixen ridículs ,perquè si ho fan es perquè senten una gran superioritat de cara a les dones i ho expressen fent això ,ja que quanles peguen i les veuen al terra sense poder-se moure i malferides es pensen que son els reis del mon i que res els pot superar que la dona al seu costat no es res .Ens hauríem de posar en la pelld’una dona que esta sofrint aquest maltracta, jo si fos una d’elles no tindria el valor suficient per denunciar ,ja que cada dia es veuen per la televisió les petites condemnes que la justícia els hiimposa als maltractadors. Les condemnes mes freqüents son les de uns quants mesos ,els quals per bona conducta s’acaben reduint fins a la mitat d’aquesta condemna i quan surten acaben amb la vida de lesdones que l’havien denunciat.A conseqüència de això les dones decideixen no denunciar.
Creeu que la justícia actua o dona la suficient ajuda davant aquesta situació? Perquè jo crec que no que lescondemnes no son res ,perquè una persona que maltracte davall el meu punt de vista no canvia mai, perquè el seu problema es la mentalitat que té i si canvia, en tres o quatre mesos no ho fa. Els jutgesestan suspenent la execució del 48% de les condemnes als maltractadors sense que els agressors hagin de fer res a canvi. Les ordres d’allunament normalment no serveixen perquè els agressors se lessalten quan volen i les polseres que varen fer varen resultar ser un desastre, ja que un pic un agressor va sortir de la presó ,i va anar cap a la víctima i la polsera no va sonar, per sort de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Violencia De Género
  • violencia de género
  • VIOLENCIA DE GENERO
  • Violencia de Genero
  • Violencia de Genero
  • Violencia en genero
  • Violencia De Genero
  • violencia de genero

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS