Viure A Irlanda

Páginas: 3 (532 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2012
Trieu un país per a viure i expliqueu per què.

On t’agradaria pasar els millors anys de la teua vida? Quin seria el lloc ideal per a tu? El país que jo escolliria per a viure seria l’illa d’Irlanda.
Enfilada en la punta del nord-oest d'Europa, presenta uns paisatges increïbles per explorar i molts locals i llocs força interessants.
Els seus paisatges estranys i verdíssims com cap altre,les coves i els clars llacs, realment em deixen bocabadada. Aquesta illa meravellosa, envoltada amb esdeveniments durant tot l’any, fins i tot presumeix dels paisatges que proporcionen el rerefonsperfecte per a qualsevol ocasió. Pense que és un país encara salvatge, malgrat el gran desenvolupament econòmic que ha experimentat en els últims anys. Presenta una gran història i quantitat de mites, laqual cosa el fa irresistible per a mi. I no és solament que el país siga bell i malenconiós com a pocs, amb eixe plugim lent i constant que cau sobre carreteres i precioses cases de colors dia init, és també el so de la música tradicional sonant per totes les cantonades, ja que és ben sabut que hi ha un pub cada 100 metres com a mínim! Aquests establiments són ideals per a passar una bonaestona amb una bona companyia. Tenen un màgia única i molt característica,a més, l’adoració per la cervesa li dóna un punt especial. Perquè els irlandesos són increïbles,trempats, xerraires, moltsociables però tímids al mateix temps. Doncs és clar que no es pot generalitzar, però vaig tindre la sort de conèixer una família encantadora quan vaig viure durant tres setmanes a Belfast i quasi quatremesos a Dublín treballant en un restaurant. Cal dir també que la seua gastronomia es bassa en patates, carn, formatge ( el formatge Durrus, riquíssim!) i el famós pa de soda. Pel que fa als seus postres,potser el pudding de formatge i el pastís de poma coneguda com a cake siguen de les millors que mai he tastat, sense deixar a banda el cafè irlandès, supersaborós . Però quasi cap cosa deixa de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Irlanda
  • irlanda
  • Irlanda
  • Irlanda
  • IRLANDA
  • Irlanda
  • Irlanda
  • Irlanda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS