Watson i Crick

Páginas: 3 (517 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2014
JAMES DEWEY WATSON
Va néixer el 6 d'abril de 1928 a la ciutat de Chicago, població situada a l'estat nord-americà d'Illinois. El 1947 ingressà a l'Escola de graduats de la Universitat d'Indiana,on treballava Hermann Joseph Muller, guardonat amb el Premi Nobel de Medicina l'any 1946 pel seu treball sobre les mutacions induïdes pels raigs X. Al maig de 1950 Watson va completar el seu doctoraten zoologia, incorporant-se a la Universitat de Harvard l'any 1955.


Francis Crick
Va néixer el 8 de juny de 1916 a la ciutat de Northampton, població situada al comtat de Northamptonshire. Vaestudiar física a la Universitat College de Londres, on s'especialitzà en ciències l'any 1937. Durant la Segona Guerra Mundial va treballar en mines submarines magnètiques i acústiques, per encàrrec dela Marina Britànica. Acabada la guerra va començar a estudiar biologia i química. Durant tres dècades va completar la seva formació, investigar i ensenyar a la Universitat de Cambridge.
L'any 1976acceptà un lloc de professor a la Universitat de San Diego, i s'instal·la a La Jolla (Califòrnia). Va morir el 28 de juliol de 2004 a l'Hospital de la Universitat de San Diego a conseqüència d'un càncerde còlon.






Estructura de l'ADN (Watson i Crick)
Francis Crick, un dels descobridors de l'estructura de l'ADN, va dir: "gairebé tots els aspectes de la vida s'organitzen en el nivellmolecular, i si no entenem les molècules, la nostra comprensió de la vida mateixa seria molt incompleta".
ADN és l'abreviació de àcid desoxiribonucleic, aquestes són les molècules orgàniques componentsdel material genètic, i constituents fonamentals dels cromosomes.
En els organismes complexos, com les plantes, els animals i, per descomptat, l'home, l'ADN està en el nucli cel · lular, i en elsbacteris en el citoplasma. Està format per macromolècules anomenades nucleòtids (monòmers dels àcids nucleics), els quals estan compostos per un grup fosfat, una desoxiribosa i una base nitrogenada....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Watson y crick
  • Watson Y Crick
  • Watson & Crick
  • Watson y crick
  • Watson i crick
  • Watson I Crick
  • watson y crick
  • watson crick

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS