Wewewqe

Páginas: 4 (833 palabras) Publicado: 10 de octubre de 2012
El Mag de terramar

La història comença amb un noi anomenat Duny, que vivia a l'edat mitjana en una illa anomenada "Gont". Amb la seva mare morta un any després del part, Duny només tenia al seupare, un ferrer, i la seva tieta, una bruixa, de la qual aprèn els seus primers encanteris. Al principi li agradava saver com fer que les aus vinguessin . D'aquesta manera va ser que el van anomenar"Gavilán". Un d'aquests encanteris el va salvar d’un atac en contra del seu poble , en el qual va crear una boira , que els atacants van caure en un penya-segat. Després d'aquest incident va quedar senseparlar, ni menjar, ni dormir, per l'excés de màgia, fins que va arribar un poderós mag:
Ogion, el va curar, li va donar el seu veritable nom, Ged, i el reclutá com el seu aprenent.
La caminada desdel poble de Ged,, fins al de Ogion, Re Albi, és fa llarg per en Ged ja que el mag no demostra el més mínim poder. Segons Ogion tot té el seu equilibri i un mag només pot utilizar la màgia en casd'extrema necessitat. Després d'haver arribat a la casa de Ogion, en Ged comença a fer sortides per buscar herbes, en el que coincideix amb una noia de la seva mateixa edat que li comença a incitarperquè faci màgia. El orgull de Ged és el que guanya hi ha esquena del seu mestre fa un conjur per aixecar als morts. Ogion ho descobreix, fa tornar a l'ombra que havia projectat en Ged i li dóna l'opcióde triar entre quedar-se i aprendre lentament amb ell o anar a l'escola de mags de Roke. Ged tria anar a l'escola.

En un vaixell anomenat "ombra" Ged arriba a l'illa de Roke.
Coneix a un mag delqual es fa amic, Algarrobo, i un altre al qual aprèn a
odia, Jaspi. Ja acostumat a part de la màgia l'envien a la torre solitària
on aprèn els noms veritables de totes les coses. L'única manera que unmag tingui poder és parlar-li a les coses en el nom veritable. A la tornada
d'aquest viatge Ged es guanya la confiança d'un otak, un animal semblant a un esquirol.
Mogut pel seu característic...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS