L'infern de marta

Páginas: 5 (1038 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2010
Títol: L'infern de Marta
Autor: Pasqual Alapont
Editorial: Bromera
Any de publicació: 2003
Resum:
Parlem d'Isabel Forteza, una jove de 22 anys, feliç, que corria per la Dehesa del Saler, era feliç... però tres minuts després, jau morta.
Marta, una feliç jove del Vedat de Torrent està molt il·lusionada amb la seua nova situació: ha deixat la llar paterna per anar a viure a un pis a Valènciaamb dues companyes, Carme i Júlia, mentre fa la carrera de Dret. Totes tres surten de vegades a prendre's alguna cosa o de festa, sobretot la Carme. Però una de les vegades que surten a un bar amb Jofre, un amic, aquest ve acompanyat de Hèctor, un jove que diu estar fent la tesi de Dret.
Aquest es fixa en Marta a la primera ullada, i durant tota la vetllada no deixa de intentar tenir moments ambella. Però Marta no sembla massa disposta a seguir-li el joc, perquè fa poc va deixar anar una relació amb el que ella creia que era l'amor de la seua vida, paro la va deixar per anar a Amsterdam perquè ací "s'ofegava".
Durant aquest temps, la xica estava passant una època un poc difícil i extranya: a partir d'aquest moment hauria d'enfrontar la vida sola.
Poc a poc, Marta i Hèctor comencen asortir junts. Ell sap fer que ella caiga als seus braços, a poc a poc. Una nit surten les tres amigues amb ell i Jofre, quan Marta i Hèctor quasi es podien considerar parella. Elles decideixen separar-se del homes una estona, però al sortir de la discoteca, Hèctor agafa a Marta pel cabells, la fa rodar per terra, es a dir, li dona una pallisa, acusant-la de perduda i d'haver-se liat amb altre xic.278
Marta no sabia que ahí començava el seu infern. Desprès de molta insistència d’Héctor, la xica el va perdonar aquesta pallisa i des d'aleshores es van convertir en inseparables.
Però ella poc a poc va tenint més por de les reaccions del seu xicot. Quan li pregunta sobre un anell que duu, Hèctor es posa molt violent, tot i que Marta li diu que no li importa de que siga. Ell la torna a tractarmal, enmig del carrer, però de nou, uns dies després, apareix com si tal cosa.
Marta, cega d'amor li regala una moto, perquè ell sols fa que pensar en una, i aqueix mateix dia, dia de Nadal, van a casa de la xica a dinar amb els pares tots dos.
Com que en eixos dies Carme i Júlia estaven a les seues respectives llars, Hèctor va passar-los amb Marta al pis, però a la fi, va acabar instal·lant-sedel tot.
Al principi, les cosses anaven suaus, però poc a poc, la convivència es feu insuportable, fins i tot, el xic, que sols feia que veure la televisió i beure cervesa, va donar un esglai a Júlia quan aquesta sortia de la dutxa.
Com que no podien més, les dos xiquetes van deixar el pis, deixant a Marta i Hèctor sols. Ell només de vegades donava alguns diners a la xica, que s'estava quedantsense conte corrent. Un dia, com que mai sortien de casa, aprofiten i van a dinar a un bar, on es troben un antic professor de la xica, a qui Hèctor acusa de faldiller amb to bromista perquè va begut.
Quan tornen a casa, Marta comença a obrir els ulls... mira els llibres de la tesi de el xic, que romanen intactes, i s'adona de que ella no coneix res d'ell. Aleshores va decidir que volia deixar larelació amb ell. Alguna cosa li havia fet obrir els ulls: estava esperant un fill d’Héctor. Aleshores, empaquetant les seues cosses, s'adona del que tot el que li ha dit ell era mentida.
Després, es va gitar. Al despertar es troba Hèctor amb una prostituta, i fa mirar a la pobra Marta com ho feia amb aquella dona d'aspecte estrany. Després, va darrere d'ella, fins que la ferix a un costat amb unanavalla, i després l'amaga a l'armari perquè Júlia, Carme i el professor de Marta toquen insistentment a la porta. Ell surt com si res, però les xiques l'espenten i es troben Marta en aquesta situació.
De camí a l'hospital, es troben a un embús. Marta va a tenir el seu fill. Per sort Hèctor ha desaparegut de la seua vida acusat d’assassinar a Isabel Forteza y d'intentar matar-la també a ella....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'Infern De Marta
  • L'infern de marta
  • Resum l'infern de marta
  • Resum l'infern de marta
  • L'infern de marta
  • L'infern de marta
  • l'infern de marta
  • L'Infern De Marta Pasqual Alapont

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS