L Avortament

Páginas: 2 (292 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2015
L’AVORTAMENT
Entenem l’avortament com la interrupció del fetus durant l’embaràs. D’aquesta manera existeixen dos tipus d’avortament; l’espontani, que prové de causes ovulars(natural) i l’induït, per causes mèdiques.
En aquest text, em limitaré a parlar i donar la meva opinió sobre l’avortament voluntari, ja que en aquest darrer any ha estat forçapolèmic com a conseqüència de diverses manifestacions que han tingut lloc a importants ciutats d’Espanya, entre les quals trobem Barcelona.
He estat investigant en i aquest darreranys la policia va detenir almenys 90 dones per avortament il·legal, ja que no estrebaven en les 3 lleis : Que sigui necessari per evitar un greu perill per a la salut física opsíquica de la mare, que sigui conseqüència d’una violació (fins a dotze setmanes i quan hi hagi denúncia) o finalment que es prevegi que el fetus pugui néixer amb algun tipus deproblema físic o psíquic (fins a vint-i-dues setmanes)
Una estadística realitzada per l’organització GIRE (Grup d’informació de reproducció escollida )mostra com a 54 països del món(40,5%, entre els quals podem trobar França o Suècia), està permès avortar sense cap mena de restricció. A 72 països (25,5%, com per exemple Andorra, Guatemala, Espanya oMònaco) està permès avortar per salvar la vida de la dona.
Personalment crec que estendria que renovar la llei referent a l’avortament . Hauria de ser un dret per a la dona escollirsi vol avortar sempre que estigui dins d’uns límits de temps racionals. Em sembla desmesurat que en alguns països com per exemple, Suècia, estigui permès avortar als quatre mesos,ja que en aquest període de gestació el fetus comença a estar molt més desenvolupat i considero que la interrupció de l’embaràs en aquest punt si que pot ser un delicte.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ,l,,l,l,l,l,l,l
  • Avortament
  • Avortament
  • Avortament
  • avortament
  • l,ñ,l,l,
  • l<l<
  • L

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS