‘’ PRINCIPIOS BÁSICOS DE LA TEORIA EVOLUTIVA’’

Páginas: 2 (275 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2014
CMC
‘’ PRINCIPIOS BÁSICOS DE LA TEORIA EVOLUTIVA’’
Des del principi de la raó i els coneixements de l’home. S’han plantejat diferents teories opunts de vista de la teoria evolutiva dels esser vius.
La primera la va plantejar Lamarck al segle XIX. Lamark plantejar que un esser viu modifica lesseves característiques genètiques mitjançant el seu propi esforç. Un exemple que podem dir és el per que les girafes tenen el coll tant llarg;Lamarck va dir que elles mateixes se’l feien allargar per tal d’arribar a les fulles més altes dels arbres, i aquest tret passava de generació a generació.Tot això és incoherent, a l’actualitat ja s’ha sap del cert, però, el primer home que va dir que aquesta teoria era equivocada va ser Charles Darwin(segle XIX principis del XX). Darwin afirmar que la teoria evolutiva es basava en la selecció natural. Aquesta selecció consistia i consisteix en queels essers més forts i més ben adaptats al medi són els que sobreviuen i deixen descendents al nostre món dia a dia. A dintre de la selecció natural,la podem dividir en dos tipus; la primera seria el procés lent, en la qual els essers vius fan servir la seva evoluciona de mica en mica a través delpas dels any, i la segona seria com un tipus de mutació natural, en la qual accelera la evolució de un individu a través d’un embaràs.
La evolució ésun continuo davant entre els científics d’arreu del mon, qui sap si nosaltres i essers del nostre entorn continuaran evolucionant en un futur...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Principios básicos de la teoría evolutiva
  • Principios basicos de la teoria evolutiva
  • Teorias evolutivas
  • Teorías evolutivas
  • Teorías Evolutivas
  • teorias evolutivas
  • Teorias evolutivas
  • Teorías evolutivas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS