ñeñeñeññe

Páginas: 2 (458 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2014
Pauta de treball de la pel.lícula : DIARIO DE UN REBELDE
Resum de la pel·lícula en el que aparegui el nom dels personatges protagonistes amb una descripció del seu paper i un comentari personalvostre de com el veieu, a nivell de persona , valors, capacitats, actituds.....
Reflexiona si abans de caure de ple en el consum de les drogues els nois tenen els nois un comportament correcte.Posa exemples . Com definiries aquest comportament al principi de la pel·lícula ?
Com influeix el consum de drogues i alcohol en la conducta dels joves?
S'adonen realment els nois dels efectes queprodueixen les drogues?
Assenyala tres accions per part dels nois que puguin considerar-se delicte.
La mort de l'amic del protagonista: influeix en la seva conducta i la seva actitud? Per que?Reflexiona sobre si un moment difícil pot fer canviar les persones. Com es pot superar ?
Quina opinió et mereix l'entrenador de bàsquet dels nois? Creus que té alguna cosa que veure que els nois esfiquin en el món de les drogues, o és circumstancial?
Reflexiona sobre en Ricky ( el que l’intenta desintoxicar ) per què ho fa? Ho aconsegueix?
Un dels companys sempre fuig en els moments decisiusabandonant la resta. Comenta almenys dos d'aquests moments. Penses que és un mal company? Per què? Quina actitud creus que és més difícil, marxar o fer el mateix que els altres? Per què?Reflexiona sobre dos o tres moments de l'acció en els quals creus que el protagonista es comença a adonar que s'ha equivocat en la forma d'orientar la seva vida.
La jove prostituta que apareix a lapel·lícula aconsegueix sortir de les drogues. Quan posteriorment es troba amb el protagonista, creus que es comporta correctament? Què haguessis fet tu? Reflexiona sobre l’abans i el després d’ella i elprotagonista. (quina imatge donen , quines actituds tenen , com es veuen socialment, què pensen els altres d’ells...).
Reflexiona sobre el paper de la mare al llarg de la pel·lícula . Com és abans...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • nenenenne
  • ñeñeñeññe

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS