’El Hombre’’

Páginas: 2 (395 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2013
Beyoncé

INTRODUCCIÓ :

Beyoncé Giselle Knowles (Houston, 4 de setembre de 1981) és
una cantant estatunidenca de música Pop, R&B i soul, a mes que compositora, productora, ballarina, actriu idissenyadora de modes. 
La seva carrera musical va començar a finals dels 90s com la vocalista principal del grup Destiny 's Child. Durant el recés temporal del grup, Beyoncé va llançar el seu primeràlbum com a solista l'any 2003, es va convertir en un dels àlbums més reeixits de l'any, guanyant 5 Premis Grammy en una sola nit l'any 2004.


VIDA :

Beyoncé Knowles va néixer el 4 desetembre de 1981 a Houston, Texes, Estats Units. Es va criar en el cinturó de l'American Bibles, que s'estén al voltant de Houston (Texas), on la cantant va iniciar la seva carrera al cor de l'EsglésiaMetodista Unida de Sant Joan. De jove va entrar a un concurs de talents, on va interpretar la cançó Imagine de John Lennon, guanyant així el primer lloc. El pare de Beyoncé, va començar a buscar unsegell musical. Com adolescent, Beyoncé estudi a l'Escola Secundària per a la Realització i Arts Visuals, a Houston, on va mostrar el seu talent musical.

- Estil musical :

La música de Beyoncé ésgeneralment R & B (Rhythm and blues) contemporani, encara que també incorpora el pop, el funk, hip hop, i la seva ànima en les seves cançons. Beyoncé ha declarat que amb Jay-Z en la seva vida hacanviat algunes de les seves idees sobre com els homes i dones es relacionen entre si. Algunes de les seves cançons són autobiogràfiques, que ella ha admès que s'han pres d'experiències personals, aixícom els seus amics.
El 2002, Beyoncé va començar una relació amorosa amb el raper Jay-Z, amb qui ha col · laborat en diverses ocasiones.El 4 abril 2008, Beyoncé i Jay-Z es van casar a París,Francia.El 28 agost 2011 va anunciar en els MTV Video Music Awards el seu primer embaràs, fruit del matrimoni amb el raper Jay-Z. El 7 gener 2012 dóna a llum la seva primera filla anomenada Blue Ivy Carter,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los Hombres Del Hombre
  • ¿Qué Es El Hombre?
  • El Hombre
  • El hombre
  • El hombre
  • El hombre
  • soy hombre
  • El Hombre

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS