01 IE EX Sol 11062011

Páginas: 12 (2931 palabras) Publicado: 6 de junio de 2015
EXAMEN 11.06.2011

Llegeix atentament aquest cas per a poder respondre a les preguntes que trobaràs a continuació.



Visió General

Google és una empresa que organitza la informació mundial i la fa accessible i útil de manera universal. En onze anys, Google ha passat de ser un projecte en el cap de dos estudiants de doctorat de Stanford, (Larry Page y Sergey Brin) a ser el motor de cercautilitzat por la gran majoria de la població en quasi tots els països del món, una de les millors empreses per treballar segons la revista Fortune i una de les millor cotitzades en els mercats financers.

Diversificació

L’empresa treballa per a desenvolupar tecnologies capaces de millorar las formes existents de fer negocis. Ofereix distints serveis i eines per a anunciants de tot tipus, inclòseditors (tant grans com petits), que inclouen des d’anuncis de text senzills fins a publicitat display o per a mòbils.
Entre els productes oferts per Google destaquen la creació de text d’anuncis i d’administració de comptes de publicitat online; desenvolupament de nous formats publicitaris; desenvolupament de formats per a llocs web per a mòbils i per aplicacions per a mòbils capaços d’arribarals usuaris en els seus desplaçaments; aplicacions per a empreses d’administració de correu, de documents i de calendaris de Google Apps, entre unes altres, per a facilitar la comunicació i la col·laboració en l’entorn de treball.
En Google es dissenyen productes basats en les necessitats reals dels usuaris, fins i tot aquelles que no sempre es poden expressar. En funció d'això, un producte deGoogle amb un bon disseny és, abans de res, útil en la vida diària. No intenta impressionar als usuaris amb la seva sensacional tecnologia o estil visual. La senzillesa s'aplica en molts dels elements d'un bon disseny, entre els quals s'inclouen la facilitat d'ús, la velocitat, l'atractiu visual i l'accessibilitat.

Creixement
En la història de Google es poden destacar algunes fites importants quemarquen el seu creixement:
Al setembre de 1998, Google fixa el seu lloc de treball en un garatge de Califòrnia. Larry i Sergey obren un compte bancari a nom de l'empresa acabada de fundar i dipositen en aquest compte un xec per valor de 100.000$ d’Andy Bechtolsheim, cofundador de Sun Microsystem; així mateix al juny de 1999 reben una injecció de capital de 25 milions de dòlars procedent de SequoiaCabdal i de Kleiner Perkins, els quals s'incorporen a la seva junta directiva. Al juny del 2000, Google s'associa amb Yahoo i a l'octubre de 2001 s'associa amb Univers Online i es converteix en el principal servei de recerca per a milions de llatinoamericans. Al febrer de 2003 Google adquireix Pyra Labs, l'empresa creadora de Blogger i a l'octubre de 2004 Google adquireix Keyhole, una empresad'elaboració de mapes digitals la tecnologia dels quals s'emprarà més endavant en el desenvolupament de Google Earth. A l'agost de 2004 Google debuta en Wall Street amb una oferta pública inicial de 19.605.052 accions. A l'octubre de 2006, Google va adquirir per 1650 milions de dòlars la famosa pàgina de vídeos Youtube. A l'abril de 2007, Google compra DoubleClick, una empresa especialitzada enpublicitat en internet.
Cultura empresarial i innovació
Respecte a la cultura Google considera que el treball ha de ser un desafiament i que afrontar-lo ha de ser divertit. Establix una cultura empresarial adequada per a promoure el talent i la creativitat. Fa especial èmfasi en els assoliments de l'equip, i els èxits individuals que contribueixen a l'èxit global són un motiu d'orgull. Diposita una grandosi de confiança en els seus empleats, que són persones enèrgiques i apassionades amb trajectòries professionals molt diferents i amb diferents concepcions del treball, de la diversió i de la vida. Encara que l'entorn de treball sigui informal, totes les idees que sorgeixen en la cua de la cafeteria, en una reunió d'equip o en el gimnàs es comenten, s'analitzen i es posen en pràctica a una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 01 Ex
  • 01 MEMORIA DESCRIPTIVA IE
  • 01 Fluidos De Perforación Y Control De Sólidos
  • EX MEN 01 2014
  • PT 01 Procedimiento Trabajo En Azotea Solar Del Valle
  • IE No
  • sol exa 01 B
  • QUAN EL SOL ES PON 01

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS