04538 2014 2 PAC4

Páginas: 3 (568 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2015
PAC 2
Roman. L’ideal cavalleresc a través de dues obres: el Tristany i el Cavaller del lleó.
Descripció
Meritxell Simó, al material de l’assignatura, comenta que el roman donarà resposta a totesdues necessitats: d'una banda, situa els orígens de la cavalleria en un passat llegendari i gloriós; d'una altra, dissenya el nou ideal de vida dels nobles i els cavallers que habiten en la cort: lacortesia. Davant els ideals purament guerrers del primer feudalisme, la cortesia preveu, a més d'un codi de l'honor en el combat, elements civilitzadors com la sociabilitat, l'interès per la cultura il'art, l'elegància i el refinament dels costums, especialment en el tracte amb les dames.
En aquest darrer treball que se us encomana heu de cercar quin són aquests ideals i intentar definir-los ambexemples extrets de les dues obres de referència. Haureu d’acarar-les i intentar trobar-hi elements comuns i diferències.
Objectius d’aprenentatge
Conèixer el desenvolupament de la literatura europeamedieval a través dels seus textos i de la crítica literària posterior.
Distingir els principals gèneres literaris medievals i les fonts de les quals es nodreixen.
Reconèixer les principals obres i autorsde la literatura europea medieval.
Comentar algunes de les obres més significatives i relacionar-les amb el seu context.
Metodologia
Es tracta de redactar un treball acadèmic a l’entorn de latemàtica proposada. Cinc planes com a màxim, a doble espai, mida de lletra 12 -preferiblement Arial, Times Roman o Garamond-, marges dret i esquerre de 2,5 cm i superior i inferior de 3 cm, numeració; a laprimera pàgina ha de constar el vostre nom i cognom, títol del treball i nom de l’assignatura. No caldrà, en aquest cas, índex però sí que heu d’afegir al final les dades bibliogràfiques. Sempre que feureferències o citeu directament algun vers del text heu d’indicar el número de vers. En aquest cas no caldrà recollir-la en la llengua original. El fet de no respectar cadascun d’aquests punts...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Prueba 2 2014 2
  • Portada UES 2014 2 2
  • ejercicios 2014 2
  • Ma143 Pdlab2 2014 2
  • PAUTA CONTROL2 2014 2
  • EXAMEN FINAL 2014 2
  • guia 2 2014
  • Silabo MET 2014 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS